Järkevä rahoitus tuottaa heti

Yrityksen rahoitus

Finance Link Oy on rahoitusyhtiö, joka auttaa suomalaisia yrityksiä maksuvalmiuden parantamisessa ja luottoriskien hallinnassa. Finance Link on laskurahoituksen edelläkävijä.

Finance Linkin rahoituspalvelumalli

Laskut rahaksi

Finance Link tarjoaa nopean ja järkevän tavan muuttaa myyntisaatavat heti rahaksi. Finance Link ostaa yrityksen myyntilaskut täydestä arvosta, jolloin kassankierto nopeutuu ja maksuvalmius paranee.

Laskusaatavarahoitus käytännössä

Finance Link - nopean kassavirran puolesta

Finance Link Oy on myyntisaamisten ostamiseen erikoistunut rahoitusyhtiö - alan suomalainen edelläkävijä. Finance Link on kasvun  kumppani.

Yhteystiedot

Rahoitusta helposti ja nopeasti

Myy laskusi! Myyntisaatavat eivät tuota taseessa. Siksi rahat on hyvä saada kiertoon heti ja siinä auttaa Finance Link - nopean kassavirran puolesta!

 Usein kysytyt kysymykset 

 

Artikkeli

"Yhteistyö Finance Linkin kanssa on tuonut myyntiimme joustavuutta."

Pitkät maksuajat aiheuttavat monelle yritykselle huolta. Laskurahoituspalvelun avulla ongelma ratkeaa ja yrityksen kassavirta nopeutuu ilman lisälainaa.

Artikkeli

Toimitko asiakkaittesi rahoittajana?

Laskusaatavien myyminen on erinomainen keino käyttöpääoman optimointiin. Kun kassankierto nopeutuu, maksuvalmiutesi paranee ja voit tehdä investointeja tulorahoituksella velkarahoituksen sijaan ja hyödyntää kassa-alennukset omissa hankinnoissasi.

Artikkeli

Yritysten maksuviiveet saatava kuriin

Yritysten välisten maksujen pitkät viiveet ovat kasvava ongelma myös Suomessa. Asiakastieto Oy:n keväällä julkistaman selvityksen mukaan vain 55 prosenttia yrityksistä maksaa laskunsa ajallaan.