Factoring – lainaa luottokelpoiset laskusi

Onko yritykselläsi luottokelpoisia saatavia, joiden maksupäivä on tulevaisuudessa, mutta tarvitset rahaa kassaan nyt? Häiritsevätkö asiakkaiden pitkät maksuajat liiketoimintaasi?

Factoring-rahoituksella muutat saatavasi rahaksi heti – rahoitusaste jopa 100%


Kun siirrät laskusi meille factoringin kautta, panttaat lähettämäsi laskut luottoa vastaan. Lasku toimii näin luoton vakuutena. Finance Linkillä hoidamme puolestasi kaikki laskun hallinnoimiseen liittyvät tehtävät, kuten valvonnan, muistutukset ja korkovaatimukset. Tämä vapauttaa sinulle kallisarvoista aikaa tuottavampaan työhön. Perinteisessä pankkifactoringissa rahoitusaste on 60-95%, mutta meidän kautta voit rahoittaa laskun arvosta jopa 100%. Lisäksi palvelu on nopea ja tehokas – rahat maksetaan sinulle heti.

Miksi valita Finance Linkin laskurahoitus?


Tämän takia yli 90 % asiakkaista suosittelisi meitä:

 

Rahoituksen tehokkuus

Katsomme aina sujuvan liiketoiminnan kokonaisedellytyksiä asiakaskohtaisesti, emme pelkkiä luottoluokituksia. Rahoitusasteemme on jopa 100%, ilman limiittiä, kun suurin osa pankeista ja muista toimijoista tarjoaa usein 60-80% rahoitusasteen. Jos laskujen myynnin tuoma rahoitus ei riitä, voimme myös tarjota yrityslainaa tämän ohessa.

 

Palvelun ylivertainen nopeus

Henkilökohtainen palvelumme yhdessä Omat sivut -palvelumme kanssa varmistaa arjen sujumisen vaivattomasti ja nopeasti. Saat tiedon rahoituksen etenemisestä heti ja rahat tilille jopa saman päivän aikana. Tarjoamme myös apua toiminnan jatkuvuuteen haastavissakin tilanteissa. Jos et omista taloushallintaohjelmistoa, voit käyttää teelasku-palveluamme.

Hinnoittelun selkeys

Tarjoamme laskurahoitukselle kiinteän hinnan riippumatta lähetettyjen laskujen määrästä, ilman piilokuluja. Hintaan vaikuttaa mm. Sopimuksen pituus ja rahoitusmuoto. Saat myös tarpeidesi mukaiset kuukausittaiset raportit suoraan omaan kirjanpitojärjestelmään. Saat henkilökohtaisen, sinulle räätälöidyn tarjouksen ottamalla meihin yhteyttä.

1. Hae laskurahoitusta
Lorem Ipsum

Täytä hakemus ja katsotaan yhdessä sinulle sopivin rahoitusratkaisu. Olemme sinuun yhteydessä jo saman päivän aikana.

2. Lähetä lasku Finance Linkille
Lorem Ipsum

Me toimitamme sen eteenpäin brändiäsi ja identiteettiä kunnioittaen – Lähettämämme laskut näyttävät siltä, kuin ne tulisivat suoraan yritykseltäsi.

3. Saat rahat tilille välittömästi
Lorem Ipsum

Me toimitamme suorituksesta kirjanpitokelpoisen raportin. Me kannamme luottotappioriskin – Sinä voit kirjata laskun pois taseesta.

Ota yhteyttä

Tee yhteydenottopyyntö ja kartoitetaan sinulle kannaltasi paras ratkaisu jo tänään!

Ota yhteyttä ja selvitämme tarpeisiisi sopivimman ratkaisun!