fbpx

Finance Linkin laskurahoitus on pieni panostus verrattuna sen hyötyihin

Laskurahoitus auttaa Maanrakennus Kaarlelaa muuttamaan laskut rahaksi huomattavasti nopeammin ja helpottaa yrityksen arjen pyörittämistä.

Asiakas: Maanrakennus Kaarlela Nivala

Nivalalainen Maanrakennus Kaarlela erikoistuu vaativiin maanrakennustöihin ympäri Suomea. Yhtiö vaihtoi laskurahoituksen hoitamisen Finance Linkille erityisesti henkilökohtaisen, nopean ja sujuvan palvelun takia.

Alkuvuodesta 2020 Maanrakennus Kaarlelan Joni-Petteri Kaarlela halusi vaihtaa laskurahoituskumppaniaan. ”Hyödynsin laskurahoitusta, mutta homma ei toiminut niin sujuvasti ja nopeasti, mitä itse toivoin”. Kaarlela otti Finance Linkkiin yhteyttä, jonka jälkeen asiat etenivät nopeasti. ”Arvostin sitä, että tavattiin henkilökohtaisesti, ja käytiin kiinnostuksella läpi juuri meidän yrityksemme tarpeet.”

Maanrakennus Kaarlela hyötyy laskurahoituksesta kotiuttamalla laskuista rahat huomattavasti tavallista nopeammin, joka nopeuttaa kassakiertoa. ”Laskurahoitus on osa yrityksemme arjen
pyörittämistä ja talouden hoitoa. Käytännössä kaikkien isoimpien laskujen osalta käytämme Finance Linkin laskurahoitusta.”

”Tekeehän se yrittäjän mielenrauhalle hyvää, kun tietää ettei saataviaan tarvitse kohtuuttoman kauan odotella.”

Rakennusalalle on tyypillistä pitkät 60 päivän maksuajat. Koronaepidemian aiheuttaman
epävarmuuden myötä ei ole yleistä, että maksuajat venyvät tätäkin pidemmiksi. ”60 päivää on pitkä aika yrittäjän odottaa saataviaan. Aina kun olen laittanut Finance Linkille laskun, niin olen saanut siitä rahat samana tai viimeistään seuraavana päivänä.

”Saan laskuistani aina rahat samana tai viimeistään seuraavana päivänä.”

Laskurahoitus antaa yrittäjälle mielenrauhaa – kun palvelu pelaa

Laskurahoituksen ollessa tärkeä osa Maanrakennus Kaarlelan talouden pyörittämistä, nopeus ja sujuvuus on valttia myös palvelussa.

”Finance Linkin asiakaspalvelu on todella toimiva. Meillä on oma yhteyshenkilö, joka auttaa minua kaikissa kysymyksissä. Tämä toimii myös molemmin puolin. Finance Linkillä ei oleteta, vaan kysytään ja selvitetään. Ja jos jotain epäselvyyttä on ollut, niin kaikki on selvinnyt avoimesti
keskustelemalla ja rivakalla palvelulla.”

”Näin yrittäjän kannalta Finance Linkin laskurahoituspalvelu on pieni panostus verrattuna sen hyötyihin minulle ja yritykselleni. Se, että tietää saavaansa laskuista rahat nopeasti, helpottaa
huomattavasti yrityksemme arjen pyörittämistä. Ja tekeehän se yrittäjän mielenrauhallekin hyvää, kun tietää ettei saataviaan tarvitse kohtuuttoman kauan odotella.”