Factoring – lainaa luottokelpoiset laskusi

Onko yritykselläsi luottokelpoisia saatavia, joiden maksupäivä on tulevaisuudessa, mutta tarvitset rahaa kassaan nyt? Häiritsevätkö asiakkaiden pitkät maksuajat liiketoimintaasi?

Factoring-rahoituksella muutat saatavasi rahaksi heti – rahoitusaste jopa 100%

Kun siirrät laskusi meille factoringin kautta, panttaat lähettämäsi laskut luottoa vastaan. Lasku toimii näin luoton vakuutena. Finance Linkillä hoidamme puolestasi kaikki laskun hallinnoimiseen liittyvät tehtävät, kuten valvonnan, muistutukset ja korkovaatimukset. Tämä vapauttaa sinulle kallisarvoista aikaa tuottavampaan työhön. Perinteisessä pankkifactoringissa rahoitusaste on 60-95%, mutta meidän kautta voit rahoittaa laskun arvosta jopa 100%. Lisäksi palvelu on nopea ja tehokas – rahat maksetaan sinulle heti.

Näin se toimii

Lähetä lasku Finance Linkille

Me toimitamme sen eteenpäin brändiäsi ja identiteettiä kunnioittaen – lähetämme laskut näyttävät siltä kuin ne tulisivat yritykseltänne

Saat rahat tilille välittömästi ja toimitamme suorituksesta kirjanpitokelpoisen raportin

Kannat itse luottoriskin – Finance Linkillä factoring-rahoitus toimii vastaavalla tavalla kuin laskurahoitus, sillä erotuksella että jos asiakkaasi ei maksa laskua, tulee sinun palauttaa rahoitettu summa.

Tämän takia yli 90% asiakkaista suosittelisi meitä

  • Henkilökohtainen: Etsimme parhaan ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi. Saat aina henkilökohtaista palvelua ja tiedät mistä maksat!
  • Helppo: Lähetä vain lasku, me hoidamme loput!
  • Kattava: Finance Linkin avulla hoidat kätevästi kaikki rahoitusasiat saman katon alta!
  • Nopea: Saat rahat tilille jopa samana päivänä!

Ota yhteyttä

Tee yhteydenottopyyntö ja kartoitetaan sinulle kannaltasi paras ratkaisu jo tänään!

Ota yhteyttä ja selvitämme tarpeisiisi sopivimman ratkaisun!