Palvelulupaus

Pyrimme mottomme mukaisesti tekemään palvelujemme käytön helpoksi asiakkaillemme. Varmistaaksemme palvelun korkean laadun käytännön tasolla olemme sitoutuneet alla olevaan palvelulupaukseen.

Selkeys - Palvelujemme sisältö ja hinnoittelu ovat selkeät, lisäksi varmistamme yhteistyön käynnistyessä että molemmilla osapuolilla on yhtenevä käsitys palvelukokonaisuuden sisällöstä. Lähettämämme raportit ovat helposti ja yksiselitteisesti tulkittavia.

Helppous - Palvelumme tavoitteena on vähentää rutiinitoimintojanne, joten yhteistyö kanssamme on sujuvaa ja mutkatonta. Tarjoamme laskutuspalvelun, hoidamme myyntireskontranne ja kannamme luottotappioriskin ostetuista saatavista.

Nopeus - Panostamme kaikessa toiminnassamme nopeuteen. Käsittelemme rahoitushakemukset viiveettä ja ostamme laskut sekä välitämme maksusuoritukset tilillenne aina laskujen saapumista seuraavana arkipäivänä.

Tavoitettavuus - Asiakas on meille tärkein, joten olemme helposti tavoitettavissa niin sähköpostin kuin puhelimenkin välityksellä. Yhteydenottopyyntöihin vastataan viimeistään seuraavana arkipäivänä.