Finance Link julkaisi uudistetut kotisivunsa

17.2.2017

Uudistuksen keskeisinä tavoitteina sivujen selkeys ja helppokäyttöisyys.

Laskurahoituksen uranuurtajana ja suomalaisyritysten kasvun kumppanina tunnettu rahoitusyhtiö Finance Link julkaisi uudistetut verkkosivunsa 16.2.2017. Näkyvimmät uudistukset kohdistuivat sivuston visuaaliseen ilmeeseen sekä entistä selkeämpään navigaatioon. Sisällöllisesti uusien kotisivujen ensisijaisina tavoitteina on helpottaa Finance Linkin tarjoamien laskurahoituspalvelujen hahmotettavuutta sekä saatavuutta.

”Olemme erittäin tyytyväisiä uusien kotisivujen ilmeeseen sekä käytettävyyteen, jotka kuvastavat yrityksemme dynaamisuutta ja edelläkävijyyttä”, Finance Linkin toimitusjohtaja Robert Malmström kertoo. ”Uudistuksen keskeisenä tavoitteena on, että kotisivuillamme kävijät löytävät sivuilta etsimänsä tiedot mahdollisimman helposti ja nopeasti. Myös yhteyden ottaminen on haluttu tehdä mahdollisimman käteväksi”, hän jatkaa.

Sivujen sisällöntuotantoon panostetaan kotisivu-uudistuksen toteutuksesta vastanneen markkinointijohtaja Jenni Salomaan mukaan jatkossa entistä voimakkaammin mm. säännöllisesti julkaistavien blogipostausten ja asiantuntija-artikkelien muodossa. ”Haluamme tarjota kotisivuillamme hyödyllistä asiantuntijatietoa yrittäjien, yrityspäättäjien ja kaikkien rahoitusalasta kiinnostuneiden kävijöiden käyttöön”, hän toteaa.

Uutinen on luettavissa myös Finance Linkin uutishuoneessa Cision News -uutissivustolla.« Takaisin