Finance Link Kuninkuusravien kumppaniksi

Uutinen Finance Link

Lahden Jokimaalla 2.-4.8. järjestettävässä raviurheilun suurtapahtumassa juostaan Finance Linkin oma nimikkolähtö.

95-vuotisjuhlavuottaan tänä kesänä viettävät Kuninkuusravit juostaan 2.-4.8. Lahden Jokimaan radalla Finance Linkin toimiessa tapahtuman yhteistyökumppanina. Finance Linkin keväällä käynnistynyt näkyvyys suomalaisten suosikkilajeihin lukeutuvan raviurheilun parissa saa näin ollen jatkoa yhdessä ravikauden ehdottomista päätapahtumista. Kumppanuuden myötä Kuninkuusraveissa juostaan viikonlopun aikana Finance Linkin oma nimikkolähtö ja tapahtumaan osallistuvat yli 50 000 katsojaa pääsevät tutustumaan Finance Linkiin myös videospottien ja käsiohjelman välityksellä.

Kuninkuusravit saivat alkunsa vuonna 1924 nimenomaan Lahdesta, joka isännöi tapahtumaa nyt kaikkiaan 13. kerran. Tammojen oma kuningatarkilpailu on juostu vuodesta 1948 alkaen. Kaksipäiväisen kilpailun aikana suomenhevosoriit ja -tammat juoksevat kolme eri matkaa (2 100 m, 1 609 m ja 3 100 m) ja kokonaiskilpailun voittajiksi eli ravikuninkaaksi ja -kuningattareksi kruunataan sunnuntaina parhaat yhteisajat juosseet hevoset.

Ensimmäistä kertaa Kuninkuusravien kumppanina toimivalle Finance Linkille keskeiset nopeuden ja suomalaisten menestystarinoiden teemat liittyvät läheisesti myös ravimaailmaan. Raviurheilun ohella Finance Link on viime vuosien aikana panostanut näkyvyyteen useiden suomalaisille rakkaiden ja menestyksekkäiden urheilulajien yhteydessä toimimalla mm. MTV:n hiihtolajien maailmancup-kumppanina kaudella 2017-2018 ja olemalla katkonäkyvyydellä mukana F1-kauden osakilpailuissa ja jääkiekkoleijonien MM-kisaotteluissa sekä tänä että viime vuonna.

Lue vielä nämä

Uutinen

Finance Linkin NPS ennätyslukemaan 90!

Finance Linkin jatkuvasti toteuttama asiakastyytyväisyyttä mittaava NPS-kysely saavutti 7.7.2020 uuden ennätyslukeman 90.

Lue lisää
Uutinen

Yrityksen edunsaajien tiedot on ilmoitettava kaupparekisteriin heinäkuun alkuun mennessä

Heinäkuun alussa voimaan astuvan ilmoitus- ja rekisteröintivelvoitteen myötä yrityksen tosiasialliset edunsaajat eli käytännössä omistajat tai muut määräysvaltaa käyttävät henkilöt tulee ilmoittaa kaupparekisteriin.

Lue lisää
Uutinen

Yritysten väliset maksuviiveet yleistyvät edelleen ja koronakriisin myötä myös monet pk-yrityset ovat pidentäneet maksuaikojaan

Useimmiten ylipitkästä maksuajasta ei sovita erikseen, vaikka laki niin edellyttää. Toukokuun lopulla toteutetun Yrittäjägallupin mukaan yritysten väliset maksuajat ovat pidentyneet e...

Lue lisää