Finance Link tukee jouluna 2016 lapsia ja lapsiperheitä HOPE ry:n kautta

Blogi Finance Link

Monivuotinen perinne tukea jouluna lasten hyvinvoinnin ja oikeuksien puolesta toimivia tahoja saa jatkoa.

Suomalaisyritysten kasvun kumppanina ja laskurahoituksen edelläkävijänä tunnettu rahoitusyhtiö Finance Link lahjoittaa tänä vuonna joulumuistamisiin varatut rahat valtakunnallisesti lasten ja lapsiperheiden hyväksi toimivalle HOPE – Yhdessä ja yhteisesti ry:lle. ”Joulu on ennen kaikkea lasten juhla, joten olemme Finance Linkillä jo useampana vuonna tukeneet jouluna nimenomaan lasten hyvinvoinnin puolesta työskenteleviä tahoja kuten Uusi Lastensairaala 2017 -hanketta ja Pelastakaa Lapset ry:tä”, Finance Linkin toimitusjohtaja Robert Malmström kertoo. ”Tänä vuonna valintamme kohdistui HOPE ry:hyn, joka tekee arvokasta työtä vähävaraisten ja äkillisen kriisin kohtaamien lasten sekä lapsiperheiden auttamiseksi ympäri maata.”

Vapaaehtoisvoimin tasa-arvoisen lapsuuden puolesta toimiva HOPE – Yhdessä & Yhteisesti ry on sitoutumaton avustusjärjestö , joka tukee maamme vähävaraisia lapsiperheitä sekä huostaanotettuja lapsia mm. tavara- ja vaatelahjoitusten ja monipuolisen harrastustoiminnan sekä vapaa-ajan elämysten tuottamisen muodossa. Vuonna 2015 HOPE:n avustustoiminta tavoitti yhteensä 4491 lapsiperhettä ja yli 10 000 lasta tai nuorta. ”Tänä vuonna asiakasmäärät ovat edelleen kasvussa”, kertoo HOPE ry:n toiminnanjohtaja Eveliina Hostila. ”Kasvu ei peitä kuitenkaan alleen sitä, että aivan jokainen apua tarvitseva lapsi on yksilönä tärkeä: lapsi, joka saa perheen vaikeasta tilanteesta huolimatta jatkaa harrastustaan tai pääsee kavereiden kanssa tasavertaisena esimerkiksi elokuviin. Näiden lasten ja koko perheen kiitollisuus ja ilo koskettaa”, hän kuvailee.

HOPE – Yhdessä & Yhteisesti ry on 2009 perustettu valtakunnallinen sitoutumaton vapaaehtois- ja avustusjärjestö, joka toimii tasa-arvoisen lapsuuden puolesta Suomessa. Toimintamuotoja ovat vaate- ja tavaralahjoitusten jakaminen sekä harrastusten ja vapaa-ajan elämysten mahdollistaminen vähävaraisille lapsille ja nuorille. HOPEn apu ohjautuu 17 paikallistoimijan välityksellä ympäri Suomen. Lisätietoja osoitteessa:www.hopeyhdistys.fi.

Finance Link Oyon myyntisaamisten rahoitukseen erikoistunut rahoitusyhtiö, joka on palvellut suomalaisyrityksiä vuodesta 1999 alkaen. Finance Link tarjoaa yrityksille käyttöpääomarahoitusta laskujen myynnin kautta kantaen luottotappioriskin ostetuista saatavista. Palvelukokonaisuuteen sisältyy myös laskujenkäsittely- ja myyntireskontranhoitopalvelu. Vuonna 2015 Finance Link käsitteli yli 55 000 laskua, joiden kokonaisarvo oli yli 233 miljoonaa euroa. Lisätietoja osoitteessa: www.financelink.fi.
Tiedote on luettavissa myös uutishuoneessamme.

Lue vielä nämä

Big excavator on new construction site, in the background the blue sky and sun
Blogi

Harca Ky: ”Finance Linkin palvelu on kilpailijoihin verrattuna ylivoimainen!”

Vuodesta 2016 Finance Linkin laskurahoituspalvelua käyttänyt Harca Ky arvostaa erityisesti palvelun nopeutta sekä pitkän yhteistyön mukanaan tuomaa molemminpuolista luottamussuhdetta. Lue lisää asiakkaamme kokemuksista!

Lue lisää
Blogi

Miten korona ja sen seuraukset ovat vaikuttaneet yritysten oikeudelliseen toimintaympäristöön?

Potentiaalisten haasteiden ennakointi ja asiantunteva juridinen apu ovat avainasemassa pyrittäessä turvaamaan yrityksen liiketoiminnan jatkuvuutta pitkäkestoisessa poikkeustilanteessa.

Lue lisää
Blogi

Suomalaisyrittäjien huoli omasta taloustilanteestaan kasvussa – 3 vinkkiä taloudellisen mielenrauhan edistämiseen

Tuoreen Yrittäjän taloudellinen mielenrauha -tutkimuksen tulosten mukaan suomalaisyrittäjät luottavat omaan talouteensa kuluttajia vähemmän ja kokevat erityistä huolta asiakkaiden määrästä, yleisestä taloustilanteesta ja omasta työkyvystään.

Lue lisää