fbpx

Finance Link tukee jouluna 2016 lapsia ja lapsiperheitä HOPE ry:n kautta

Blogi Finance Link

Monivuotinen perinne tukea jouluna lasten hyvinvoinnin ja oikeuksien puolesta toimivia tahoja saa jatkoa.

Suomalaisyritysten kasvun kumppanina ja laskurahoituksen edelläkävijänä tunnettu rahoitusyhtiö Finance Link lahjoittaa tänä vuonna joulumuistamisiin varatut rahat valtakunnallisesti lasten ja lapsiperheiden hyväksi toimivalle HOPE – Yhdessä ja yhteisesti ry:lle. ”Joulu on ennen kaikkea lasten juhla, joten olemme Finance Linkillä jo useampana vuonna tukeneet jouluna nimenomaan lasten hyvinvoinnin puolesta työskenteleviä tahoja kuten Uusi Lastensairaala 2017 -hanketta ja Pelastakaa Lapset ry:tä”, Finance Linkin toimitusjohtaja Robert Malmström kertoo. ”Tänä vuonna valintamme kohdistui HOPE ry:hyn, joka tekee arvokasta työtä vähävaraisten ja äkillisen kriisin kohtaamien lasten sekä lapsiperheiden auttamiseksi ympäri maata.”

Vapaaehtoisvoimin tasa-arvoisen lapsuuden puolesta toimiva HOPE – Yhdessä & Yhteisesti ry on sitoutumaton avustusjärjestö , joka tukee maamme vähävaraisia lapsiperheitä sekä huostaanotettuja lapsia mm. tavara- ja vaatelahjoitusten ja monipuolisen harrastustoiminnan sekä vapaa-ajan elämysten tuottamisen muodossa. Vuonna 2015 HOPE:n avustustoiminta tavoitti yhteensä 4491 lapsiperhettä ja yli 10 000 lasta tai nuorta. ”Tänä vuonna asiakasmäärät ovat edelleen kasvussa”, kertoo HOPE ry:n toiminnanjohtaja Eveliina Hostila. ”Kasvu ei peitä kuitenkaan alleen sitä, että aivan jokainen apua tarvitseva lapsi on yksilönä tärkeä: lapsi, joka saa perheen vaikeasta tilanteesta huolimatta jatkaa harrastustaan tai pääsee kavereiden kanssa tasavertaisena esimerkiksi elokuviin. Näiden lasten ja koko perheen kiitollisuus ja ilo koskettaa”, hän kuvailee.

HOPE – Yhdessä & Yhteisesti ry on 2009 perustettu valtakunnallinen sitoutumaton vapaaehtois- ja avustusjärjestö, joka toimii tasa-arvoisen lapsuuden puolesta Suomessa. Toimintamuotoja ovat vaate- ja tavaralahjoitusten jakaminen sekä harrastusten ja vapaa-ajan elämysten mahdollistaminen vähävaraisille lapsille ja nuorille. HOPEn apu ohjautuu 17 paikallistoimijan välityksellä ympäri Suomen. Lisätietoja osoitteessa:www.hopeyhdistys.fi.

Finance Link Oyon myyntisaamisten rahoitukseen erikoistunut rahoitusyhtiö, joka on palvellut suomalaisyrityksiä vuodesta 1999 alkaen. Finance Link tarjoaa yrityksille käyttöpääomarahoitusta laskujen myynnin kautta kantaen luottotappioriskin ostetuista saatavista. Palvelukokonaisuuteen sisältyy myös laskujenkäsittely- ja myyntireskontranhoitopalvelu. Vuonna 2015 Finance Link käsitteli yli 55 000 laskua, joiden kokonaisarvo oli yli 233 miljoonaa euroa. Lisätietoja osoitteessa: www.financelink.fi.
Tiedote on luettavissa myös uutishuoneessamme.

Lue vielä nämä

Neljä ihmistä pitää toisiaan ranteista kiinni muodostaen vahvan siteen.
Blogi

Yleisimmät syyt valita Finance Linkin laskurahoitus – nopeus, helppous ja selkeys ovat ylivertaiset vahvuutemme

Vuonna 2022 toteutetun asiakaskyselyn perusteella asiakkaamme arvostavat erityisesti Finance Linkin palvelun nopeutta, helppoutta ja selkeyttä. Peräti 97 prosenttia asiakkaista suosittelisi palveluamme myös muille.

Lue lisää
Blogi

Näin vertailet eri laskurahoituspalveluja

Laskurahoitus on nopea ja tehokas keino parantaa kassavirtaa. Laskurahoituspalveluiden hinnoittelussa ja toimintamalleissa on kuitenkin eroavaisuuksia eri toimijoiden välillä. Lue artikkeli, vertaile laskurahoituspalveluja ja löydä omiin tarpeisiisi parhaiten sopiva laskurahoituskumppani.

Lue lisää
Blogi

Pitkät maksuajat haittaavat yrityksen kasvua – 3 vinkkiä maksuvalmiuden turvaamiseksi

Yrityksen elinvoima ja kasvu edellyttävät, että sen kassassa on rahaa. Yhä pidentyvät maksuajat heikentävät kassavirtaa ja käyttöpääomaa. Lue vinkit, miten yrittäjä voi turvata maksuvalmiutensa ja nopeuttaa yrityksensä kassankiertoa.

Lue lisää