Finance Linkin asiakkaille rahanarvoinen asiakasetu St1- ja Shell -asemilla!

Uutinen Finance Link

Suomalaisten kasvuyritysten rahoituskumppanina jo 20 vuotta toimineella Finance Linkillä on ilo esitellä uusi asiakasetu! Finance Linkin asiakkaat voivat nyt tilata käyttöönsä Shell Card -kortin, jolla saa lisäalennusta bensiinistä sekä diesel-polttoaineesta kaikilla miehitetyillä St1- ja Shell -ketjujen asemilla. Yhteensä asiakasetu on käytettävissä lähes 300 asemalla kautta maan.

”Yrittäjän arkea helpottavan palveluratkaisun ja laadukkaan asiakaspalvelun ohella haluamme tarjota asiakkaillemme konkreettisia lisähyötyjä”, Finance Linkin toimitusjohtaja Robert Malmström kertoo. ”Finance Link -perheemme jäseninä asiakkaamme saavat nyt käyttöönsä rahanarvoisen edun St1- ja Shell -ketjujen asemilla”, hän iloitsee.

Yrittäjän arkea helpottavan palveluratkaisun ja laadukkaan asiakaspalvelun ohella haluamme tarjota asiakkaillemme konkreettisia lisähyötyjä.

Robert Malmström, toimitusjohtaja, Finance Link Oy

Asiakasetu on Finance Linkin asiakkaiden käytettävissä välittömästi. Shell Card -korttihakemuksen voi täyttää St1:n kotisivuilla seuraavassa osoitteessa: https://www.st1.fi/yrityksille/yrityskortit-edut/yrityskortit/shell-card

Lue lisää edusta täällä!

Lue vielä nämä

Uutinen

Finance Linkin NPS ennätyslukemaan 90!

Finance Linkin jatkuvasti toteuttama asiakastyytyväisyyttä mittaava NPS-kysely saavutti 7.7.2020 uuden ennätyslukeman 90.

Lue lisää
Uutinen

Yrityksen edunsaajien tiedot on ilmoitettava kaupparekisteriin heinäkuun alkuun mennessä

Heinäkuun alussa voimaan astuvan ilmoitus- ja rekisteröintivelvoitteen myötä yrityksen tosiasialliset edunsaajat eli käytännössä omistajat tai muut määräysvaltaa käyttävät henkilöt tulee ilmoittaa kaupparekisteriin.

Lue lisää
Uutinen

Yritysten väliset maksuviiveet yleistyvät edelleen ja koronakriisin myötä myös monet pk-yrityset ovat pidentäneet maksuaikojaan

Useimmiten ylipitkästä maksuajasta ei sovita erikseen, vaikka laki niin edellyttää. Toukokuun lopulla toteutetun Yrittäjägallupin mukaan yritysten väliset maksuajat ovat pidentyneet e...

Lue lisää