LEHDISTÖTIEDOTE: Suomalaisen rahoitusyhtiön ja verkkolaskuoperaattorin innovaatio nopeuttaa yritysten kassavirtaa.

11.5.2015

Yritykset voivat muuttaa laskut rahaksi täysin sähköisesti

Kasvuhaluiset pk-sektorin yritykset ovat vailla käyttöpääomarahoitusta, mutta perinteisten rahoittajatahojen vakuusvaatimukset ovat usein liian kireät. Tämä on johtanut siihen, että jopa neljänneksellä kasvuhaluisista yrityksistä on maksuvaikeuksia.

Finance Link Oy tarjoaa Apix Messaging Oy:n verkkolaskuasiakkaille mahdollisuuden myydä laskut ja saada rahat kassaan napin painalluksella.

”Apixin sanomanvälitykseen liittyvät palvelut perustuvat täydelliseen automaatioon ja vakiointiin”, toteaa Apixin toimitusjohtaja Veli-Matti Sahlberg.

”Tämän johdosta on luonnollista, että tarjoamme myös mahdollisuuden muuttaa laskut rahaksi täysin sähköisesti.”

Käytännössä laskunmyyntiprosessi etenee siten, että Apixin verkkolaskuasiakas allekirjoittaa rahoitussopimuksen sähköisen allekirjoituspalvelun kautta. Finance Link kuittaa palvelun kautta hyväksyykö laskun rahoitukseen ja tilaajaosapuolelle välittyy laskutuslupapyyntö. Parhaimmillaan rahat ovat tilillä saman päivän aikana.

” Valitsimme Apixin yhteistyökumppaniksi, jotta voimme tarjota helpon tavan muuttaa laskut rahaksi nopeasti ja järkevästi”, kertoo Finance Link Oy:n toimitusjohtaja Robert Malmström.

”Finance Link haluaa toimia tiennäyttäjänä rahoitusalan kehittämisessä.”

Lisätiedot:

Toimitusjohtaja Robert Malmström, p. 0400 503 787, robert.malmstrom@financelink.fi

Toimitusjohtaja Veli-Matti Sahlberg, p. 045 344 4401, veli-matti.sahlberg@apix.fi

Kuvassa Robert Malmström, Finance Link Oy ja Veli-Matti Sahlberg, Apix Messaging Oy

Finance Link Oy on laskusaatavarahoituksen edelläkävijä Suomessa. Vuonna 2014 Finance Link käsitteli yli 55 000 laskua, joista koostunut rahavirta oli yli 185 miljoonaa euroa.

Apix on Suomen verkkolaskumarkkinoiden nopeimmin kasvava operaattori. Apixilla on yli 12 000 asiakasta. Kuukaudessa välitetään yli 200 000 laskua.

« Takaisin