REKRYTOINTI: Junior Credit Analyst

17.4.2019

(Photo by Helloquence on Unsplash)

Haemme nyt dynaamiseen ja asiantuntevaan tiimiinmme vahvistusta, oletko sinä etsimämme Junior Credit Analyst?

Laskurahoituksen markkinajohtaja Finance Link Oy on jo 20 vuoden ajan toiminut suomalaisyritysten menestystarinoiden rahoittajana. Voimakkaasti kasvavana yrityksenä etsimme jatkuvasti joukkoomme uusia osaajia. Lue lisää Finance Linkistä ja tutustu meihin katsomalla esittelyvideo kotisivuiltamme!

Tehtävänkuvaus

Junior Credit Analyst vastaa asiakkaiden myyntisaatavien ostamisesta osana nuorekasta ja ammattitaitoista ostotiimiä. Olet päivittäin yhteydessä asiakkaisiin ja asiakkaiden ostajiin ja työnkuvaasi kuuluvat yritysten luottokelpoisuuden arvioiminen sekä rahoituspäätösten tekeminen. Tehtävässä menestymiseen tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen ja tiimin täyden tuen. Kokemuksen karttuessa sinulla on mahdollisuus ottaa myös enemmän itsenäistä vastuuta Finance Linkin rahoituspäätöksistä. Pääset työskentelemään energisessä työympäristössä ja viihtyisissä toimitiloissa Helsingin ydinkeskustassa. Finance Linkin tuoreen henkilöstökyselyn mukaan työntekijämme kokevat työpaikalla olevan runsaasti naurua ja huumoria, joten saat onnistumisesi tueksi osaavan ja positiivisen tiimin!

Ihannehakijamme

Menestyt työssäsi kun sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus. Työskentelyotteeltasi olet palveluhenkinen, analyyttinen ja sinulla on kykyä hahmottaa kokonaisuuksia. Nautit uuden oppimisesta ja haluat kehittää osaamistasi eteenpäin rahoituksen ja laskennan parissa. Laskurahoituksen markkinajohtajayrityksen asiantuntijatehtävät ja uramahdollisuudet odottavat sinua!

Tarjoamme sinulle

• Vakituisen ja vastuullisen toimenkuvan
• Voimakkaasti kasvavan ja jatkuvasti kehittyvän yrityksen työnantajaksesi
• Mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen
• Ammattitaitoisen, kannustavan ja huumorintajuisen tiimin tuen
• Kilpailukykyisen kuukausipalkan

Odotamme sinulta

• Ahkeraa, joustavaa ja oma-aloitteista työskentelyotetta
• Tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta
• Hyviä sosiaalisia taitoja ja palveluhenkistä asennetta
• Englannin kielen taitoa
• Tarkkuutta ja oppimishalukkuutta

Tutustu Finance Linkin tiimiin ja arkeen Instagramissa!

Toivomme että voit aloittaa mahdollisimman pian, joten hae tehtävään lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen rekry@financelink.fi. Lisätietoja tehtävästä saat asiakaspalvelujohtaja Nina Frankilta numerossa 050 560 1777 ja sähköpostiosoitteessa nina.frank@financelink.fi.« Takaisin