REKRYTOINTI: Kaksi myyntipäällikköä Keski-Suomen alueelle

13.7.2018


HAEMME NYT KAHTA KAHTA MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ KESKI-SUOMEN ALUEELLE

Myyntipäällikkönä tulet työskentelemään oman alueesi pienyritysten päättäjien kanssa ja tarjoamaan heille Finance Linkin ratkaisuja myyntisaamisten rahoittamiseen. Työ on aktiivista uusasiakashankintaa, joka tapahtuu pääosin henkilökohtaisissa tapaamisissa alueen yrittäjien ja yrityspäättäjien kanssa. Rautaisena ammattilaisena tunnistat myös organisaatioiden liiketoimintamahdollisuuksia sekä vakuutat asiakkaat talousasioiden tuntemuksellasi. Kykenet myös luomaan omaa verkostoa ja ylläpitämään järjestelmällisesti asiakassuhteita. Työskentelet Jyväskylän toimipisteeltämme käsin, mutta osallistut säännöllisesti myyntikokouksiin sekä toimit yhteistyössä muiden myyntipäälliköiden kanssa.

Myytäväksesi saat Finance Linkin vaivattomat ja nopeat ratkaisut, jotka tarjoavat yritykselle mahdollisuuden optimoida kassavirtaansa ja sitä kautta myös kasvaa. Omaa työskentelyäsi taas tukevat mahdollisimman helpoksi ja nopeaksi hiotut sisäiset prosessit. Tehtävä on vakituinen ja kokopäiväinen.

Tulet menestymään työssäsi kun olet tavoitteellinen, aktiivinen ja pystyt saavuttamaan tulevan asiakkaasi luottamuksen. Omalla menestykselläsi vaikutat keskeisesti myös Keski-Suomen myyntitiimin menestykseen.


Odotamme sinulta

- kokemusta ja näyttöjä onnistumisista B2B-myyntityössä ja uusasiakashankinnassa,

- kykyä ymmärtää yritysten taloutta ja keskustella siitä asiakkaiden kanssa

- oma-aloitteisuutta ja tuloshakuisuutta

- vahvaa sosiaalista pelisilmää, kykyä vakuuttaa ja halua kuunnella asiakasta

- kykyä itsenäiseen työskentelyyn

- pitkäjänteisyyttä ja halua saavuttaa kovat, mutta realistiset myyntitavoitteet

Katsomme eduksesi

- ruotsin kielen taidon

- aiemman kokemuksen rahoitus-, pankki- tai vakuutustoimialalta

Tarjoamme sinulle

- rahoitusalan nopeimmat ja helpoimmat ratkaisut myytäväksesi

- hyvät työsuhde-edut, kilpailukykyisen palkkauksen ja bonusjärjestelmän

- nuorekkaat ja energiset työkaverit

- mahdollisuuden onnistua ja kasvaa Finance Linkin mukana

Kiinnostuitko? Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö, hae tehtävään lähettämällä palkkatoivomuksella varustettu hakemuksesi osoitteeseen rekry@financelink.fi. Olemme yhteydessä valittuihin hakijoihin mahdollisimman pian. Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

« Takaisin