Rekrytointi: Myyntineuvottelijoita

15.11.2016

Etsimme nyt myyntineuvottelijoita sekä kokopäiväisiin että osa-aikaisiin työsuhteisiin!

Tehtävänkuva

Finance Link haluaa helpottaa yritysten arkea tarjoamalla heille ratkaisuja myyntisaatavien rahoitukseen. Käytännössä kyse on siitä, että Finance Linkin asiakkaina pienyritykset saavat myyntilaskujensa loppusummat kotiutettua nopeammin, ja voivat siten tehdä esimerkiksi tarvittavia hankintoja seuraavien tilauksien valmistamiseksi. Finance Linkin tuotteesta on selvää hyötyä sitä käyttävälle yritykselle, se on hinnoittelultaan kilpailukykyinen, ja helppo ja nopea käyttää.

Finance Link perustaa myyntisaatavien rahoitustuotteen myyntiin uuden tiimin, jonka myyntipäälliköt tapaavat asiakkaita ympäri Suomen päivittäin. Nyt etsimme tiimiin mukaan myös myyntineuvottelijoita, jotka sopivat tapaamisia myyntipäälliköille. Myyntineuvottelijat ovat aktiivisesti yhteydessä potentiaalisiin asiakkaisiin, kartoittavat heidän tarpeensa Finance Linkin tuotteille ja sopivat kiinnostuneiden asiakkaiden kanssa tapaamisia myyntipäälliköiden kalenteriin.

Finance Linkille on tärkeää, että tiimissä ja työpaikalla viihdytään. Siksi haluamme löytää nyt henkilöitä, joiden uskomme viihtyvän meillä, ja joiden kanssa haluamme kasvaa yhdessä. Etsimällämme henkilöllä on todennäköisesti hyvät hoksottimet ja hän haluaa onnistua työssään, mutta pilke silmäkulmassa ja hymy huulilla, ei hampaat irvessä. Haluamme huumorintajuiseen ja iloiseen porukkaamme lisää samanlaisia ihmisiä!

Tarjoamme sinulle

  • yritysten arkea helpottavan tuotteen bookkaustyösi kohteeksi
  • työkavereiksesi iloisia, huumorintajuisia ja ulospäinsuuntautuneita ihmisiä
  • vakituisen työsuhteen vakavaraisessa yrityksessä
  • mahdollisuuden tehdä töitä joko täysipäiväisesti (37,5 h/viikko) tai osa-aikaisesti (vähintään 20 h/viikko)
  • keskimääräistä paremman kiinteän kuukausipalkan ja lisäksi bonusjärjestelmän

Odotamme sinulta

  • iloisuutta ja hyvää huumorintajua
  • sujuvaa ulosantia ja vahvoja vuorovaikutustaitoja
  • halua ja uskallusta keskustella pienyrityspäättäjien kanssa hänen arkeaan helpottavista ratkaisuista
  • sinnikkyyttä ja onnistumisen halua
  • kokemus puhelintyöstä on etu, mutta jos haluat onnistua tässä työssä, niin opit sen varmasti

Hae tehtävään rekisteröimällä itsesi hakijaksi Emporen järjestelmään osoitteessa www.empore.fi/tyopaikat 30.11. mennessä. Voit myös bookata itsesi työhaastatteluun soittamalla Emporen rekrytointikonsutti Joel Kinnuselle, 050 506 0096, tai kysyä lisää sähköpostitse joel.kinnunen@empore.fi.

« Takaisin