REKRYTOINTI: Pre Sales -myyntineuvottelija

16.10.2019Finance Link Oy on laskurahoituksen markkinajohtaja, joka on jo 20 vuoden ajan toiminut suomalaisten kasvuyritysten kumppanina ja niiden menestystarinoiden rahoittajana. Lue lisää palveluistamme sekä tutustu Finance Linkin tiimiin ja arkeen Instagramissa!

Haemme nyt osaavaan joukkoomme Pre Sales-myyntineuvottelijaa!

Tehtäväsi: Finance Linkin myyntipäälliköt tapaavat päivittäin asiakkaita ympäri Suomea ja keskustelevat myyntisaatavien rahoituksesta. Sinä toimit heidän työparinaan ja olet puhelimitse yhteydessä potentiaalisiin asiakkaisiin. Kartoitat heidän tarpeensa Finance Linkin tuotteille sekä sovit kiinnostuneiden yritysten ja yrittäjien kanssa tapaamiset myyntipäälliköiden kalentereihin.

Työvälineinäsi ovat puhelin ja sähköposti, joiden ympärille on rakennettu tehokkaat prosessit. Näin asiakaskontaktit pystytään toteuttamaan laadukkaasti. Myyntityö Finance Linkillä on tavoitteellista palvelu- ja ratkaisumyyntiä, sillä palvelemme suomalaisia yrityksiä ja yrittäjiä tarjoamalla heille kassavirtaa nopeuttavia rahoituspalveluja. Missiomme onkin: Rahoitusta suomalaisille menestystarinoille.

Odotamme sinulta: Menestyminen työssä edellyttää aikaisempaa kokemusta yritysmyynnistä ja/tai puhelinpalvelusta, sekä itsenäistä ja aktiivista työskentelyotetta. Osaaminen, asenne ja halu riittävät tavoitteiden saavuttamiseksi. Pystyt viestimään sujuvasti suomen kielellä ja sulaudut hyvin tiimiin. Ruotsin kielen taidosta on etua. Työyhteisömme on rento ja koostuu erittäin fokusoituneista palveluammattilaisista. Kehitämme osaamistamme jatkuvasti ja palkitsemme hyviä suorituksia.

Tarjoamme sinulle: Pre Sales-myyntineuvottelijan tehtävä on kokoaikainen ja työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Monipuolisen työn ja kiinteän palkan lisäksi tarjoamme sinulle:

  • tulospalkkion
  • kehittyvän yrityksen me-hengen ja kannustuksen
  • tilaisuuden kehittyä myynnin ja rahoitusalan ammattilaiseksi
  • työpaikan viihtyisissä toimitiloissa Postitalossa ydinkeskustassa
  • ma-pe 8-17 joustavan työajan 7,5 h
  • modernin työympäristön

Finance Linkin henkilöstökyselyn mukaan työntekijämme kokevat työpaikalla olevan runsaasti naurua ja huumoria, joten saat onnistumisesi tueksi osaavan ja positiivisen tiimin!

Kiinnostuitko?

Henkilöstöpalveluyritys Operaria Oy avustaa meitä hakuprosessissa ja Markus Fabricius antaa lisätietoja tehtävästä numerossa 0400 603327. Hakuaika päättyy 03.11.2019.

Hae tehtävään täällä: https://rekry.operaria.fi/jobs/302540-pre-sales-myyntineuvottelija-finance-link-helsinki

« Takaisin