Walde Group Oy: ”Finance Linkin asiakkaana yrittäjän ei tarvitse huolehtia vaan voin luottaa siihen, että kaikki hoituu sovitusti!”

Muista Walde Groupin kokeilemista rahoituskumppaneista poiketen Finance Link on pitänyt lupauksensa, sillä palvelu toimii saumattomasti eikä hintaan sisälly odottamattomia piilokuluja. Lue lisää asiakkaamme kokemuksista!

Blogi Finance Link

Walde Group löysi Finance Linkistä sanojensa mittaisen rahoituskumppanin, jonka palvelu toteutuu täsmälleen lupausten mukaisesti eikä hinta sisällä turhia piilokuluja. Palvelun ominaisuuksista toimitusjohtaja Jani Nieminen kiittelee erityisesti seuraavia:

  • Laskurahoituspalvelu toimii helposti ja nopeasti ja rahat saa tilille välittömästi
  • Finance Link pitää asiakkaan jatkuvasti ajan tasalla ostojen etenemisestä, joten yrittäjän ei tarvitse huolehtia mistään
  • Selkeä hinnoittelu ei sisällä ikäviä yllätyksiä piilokulujen muodossa
  • Myös läpilaskutetut saatavat kotiutuvat kassaan nopeammin, sillä rahoituskumppanin mukanaolo vauhdittaa omien asiakkaiden maksuja

Sekä kotien että julkisten tilojen muutos- ja remonttitöihin erikoistunut naantalilainen rakennusliike Walde Group on kokeillut useita laskurahoituksen palveluntarjoajia, mutta kumppanit ovat kerta toisensa jälkeen tuottaneet pettymyksen. ”Kokemukseni mukaan monet rahoitusyhtiöt lupaavat kaupantekovaiheessa paljon, mutta kun sopimus on tehty ja palvelu käynnistynyt, on homma mennyt vaikeaksi”, Walde Groupin toimitusjohtaja Jani Nieminen kertoo. ”Laskun lähettämisen jälkeen minkäänlaista palvelua ei enää olekaan ollut saatavilla, vaan olen itse joutunut selvittelemään asioita ja mm. hankkimaan laskutusluvat ja hyväksynnät, johon on mennyt jopa useita tunteja aikaa”, hän jatkaa ja kysyy: ”Mistä asiakas silloin oikein maksaa?”


Toinen Walde Groupin ja Niemisen usein kohtaama ongelma on ollut myyntivaiheessa alhaisena markkinoitu hinta, joka on kuitenkin käytännössä osoittautunut huomattavasti luvattua kalliimmaksi. ”Kuluja markkinoidaan hyvin pieninä, jotta asiakas kiinnostuu”, Nieminen kuvailee. ”Kun lasku sitten saapuu, on hinta helposti jopa tuplasti sovittua kalliimpi, kun mukana on kaikenlaisia piilokuluja, joista ei myyntitilanteessa mainittu mitään. Kun palvelun kokonaiskustannuksia ei avata, asiakkaalle tulee ikäviä yllätyksiä”, hän toteaa.

Pyydä tarjous

Finance Link pitää lupauksensa – ja asiakkaan jatkuvasti ajan tasallaWalde Groupilla on oltu erittäin tyytyväisiä syksyllä 2019 käynnistyneeseen laskurahoitusyhteistyöhön Finance Linkin kanssa. ”Finance Link on erilainen kuin muut kokeilemamme rahoituskumppanit, sillä kaikki on toteutunut yhteyshenkilömme lupausten mukaisesti”, Jani Nieminen kertoo. ”Yrittäjän ei laskun lähetettyään tarvitse huolehtia mistään vaan voin luottaa siihen, että kaikki hoituu sovitusti. Saan tiedon, kun lasku on vastaanotettu, käsittelyssä ja ostettu – Finance Link pitää asiakkaan jatkuvasti ajan tasalla”, hän kiittelee. Myös Finance Linkin palvelun kustannukset on Walde Groupin aiemmin käyttämistä kilpailijoista poiketen kerrottu selkeästi jo ennen sopimuksen allekirjoittamista ja ne ovat toteutuneet täysin sovitun mukaisesti.


Alkuvuosi 2020 on Walde Groupilla ollut kiireinen ja liiketoiminta kasvaa kovaa vauhtia. ”Meillä on todella suuri tarve nopealle kassankierrolle nyt kun kasvua on luvassa”, toimitusjohtaja Jani Nieminen toteaa ja kertoo aikovansa kierrättää mahdollisimman suuren osan laskuistaan Finance Linkin kautta saatavien kotiuttamiseksi. Rahoitettavien laskujen ohella Nieminen kertoo hyödyntävänsä läpilaskutuspalvelua, jolloin Finance Link huolehtii kyseisten laskujen toimituksesta, reskontranhoidosta sekä saatavien hallinnasta asiakkaan puolesta. ”Olen huomannut, että omat asiakkaani maksavat nopeammin kun mukana on rahoitusyhtiö”, hän toteaa vinkiksi myös muille yrityksille, jotka Walde Groupin tavoin haluavat kotiuttaa myyntisaatavansa nopeammin kassaan.

Lue vielä nämä

Big excavator on new construction site, in the background the blue sky and sun
Blogi

Harca Ky: ”Finance Linkin palvelu on kilpailijoihin verrattuna ylivoimainen!”

Vuodesta 2016 Finance Linkin laskurahoituspalvelua käyttänyt Harca Ky arvostaa erityisesti palvelun nopeutta sekä pitkän yhteistyön mukanaan tuomaa molemminpuolista luottamussuhdetta. Lue lisää asiakkaamme kokemuksista!

Lue lisää
Blogi

Miten korona ja sen seuraukset ovat vaikuttaneet yritysten oikeudelliseen toimintaympäristöön?

Potentiaalisten haasteiden ennakointi ja asiantunteva juridinen apu ovat avainasemassa pyrittäessä turvaamaan yrityksen liiketoiminnan jatkuvuutta pitkäkestoisessa poikkeustilanteessa.

Lue lisää
Blogi

Suomalaisyrittäjien huoli omasta taloustilanteestaan kasvussa – 3 vinkkiä taloudellisen mielenrauhan edistämiseen

Tuoreen Yrittäjän taloudellinen mielenrauha -tutkimuksen tulosten mukaan suomalaisyrittäjät luottavat omaan talouteensa kuluttajia vähemmän ja kokevat erityistä huolta asiakkaiden määrästä, yleisestä taloustilanteesta ja omasta työkyvystään.

Lue lisää