Uutta

Näytä:
Finance Linkin joulutervehdys

Finance Linkin joulutervehdys

Arvoisat asiakkaamme ja yhteistyökumppanit

PK-yritysten maksuvaikeudet kasvussa

Tuoreen Pk-toimintaympäristokyselyn mukaan yli kolmannes vastaajista oli hakenut ulkoista rahoitusta toimintaansa edellisen 6 kuukauden aikana. Näistä yrityksistä 21 prosenttia oli saanut hakemansa rahoituksen osittain ja noin 5 prosenttia vastaajista oli…

Finance Linkistä IFG:n jäsen

​Finance Link Oy on hakenut ja tullut hyväksytyksi kansainvälisen factoring-yhdistyksen jäseneksi (IFG - International Factors Group).

Rahoituksen saatavuus hillitsee pk-yritysten kasvua

Kaupan rahoituksen saatavuus hillitsee yhä maailmantalouden kasvua, osoittaa Kansainvälisen kauppakamarin tuore kaupan rahoituksen selvitys, ICC Global Trade Finance Survey 2014. Finanssimarkkinoiden sääntely, kuten Basel III, on pankkien mukaan nostanut…

Tietoa pankkisääntelystä

Suomen Yrittäjien sivuille on kuvattu selkeästi millaisia vaikutuksia pankkisääntelyllä on pk-yritysten rahoituksen saatavuuteen ja ehtoihin.

KKL esittää: työsuorituksista saatava korvaus nopeammin

Kuljetuskeskusten Liitto esittää huolensa siitä, että yli kolmannes pk-yritysten saamisista kestää yli 60 päivää, toisaalta lähes puolet pk-yrityksistä joutuu maksamaan omille velkojilleen tätä nopeammin, yli 30 päivän maksuajalla.