Asiakasreferenssit

Finance Link on 20 toimintavuotensa aikana palvellut yli
2000 tyytyväistä asiakasta tarjoten nopean ja helpon keinon vauhdittaa yrityksen kassavirtaa. Vuosittain suorittamamme asiakastyytyväisyyskyselyn mukaan peräti yli 90% nykyasiakkaistamme suosittelisi meitä muille yrityksille.
Lue asiakkaidemme omakohtaisia kokemuksia palvelustamme!

Finance Linkin palvelun kulmakiviä ovat nopeus, helppous, selkeys ja tavoitettavuus. Mottomme mukaan pyrimme aina tekemään palvelumme käytön mahdollisimman helpoksi asiakkaillemme ja mittaamme jatkuvasti asiakkaidemme tyytyväisyyttä voidaksemme kehittää toimintaamme. Ohessa asiakkaidemme omin sanoin kertomia kokemuksia palvelumme käytöstä sekä hyödyistä!

"Pienyrittäjät ovat pulassa rahoitusasioissa kuten 30 päivän maksuehdoissa, eivätkä ne suoriudu siitä ilman rahoittajaa.
Siitä syystä olen tyytyväinen Finance Linkin rahoitussysteemiin.
Firmani näyttää jo nyt hyvältä ja voin suositella sitä muillekin!"


- Arto Lahtinen, Porin Car Paint Oy

”Yhteistyö Finance Linkin kanssa on helppoa ja sujuvaa ja saan rahat myymistäni laskuista nopeasti. Kympin arvoinen suoritus!”

- Heikki Holmström, Munkkiniemen Remonttiapu Oy

”Olin vaikuttunut siitä kuinka nopeasti sain rahat tililleni myymästäni laskusta. Kaiken kaikkiaan palvelun käynnistämisprosessi oli aukoton. Sain selkeät ohjeet ja kysymyksiini vastattiin saman tien.”

"Finance Link on pk-yritykselle juuri sopivan kokoinen ja helposti lähestyttävä rahoituskumppani. Pankeissa palvelu on usein kasvotonta massaa, joten on ollut hienoa saada yksilöllistä ja henkilökohtaista palvelua."


- Ville Hacklin, Unilu Oy

”Yhteistyö on ollut ennen kaikkea erittäin sujuvaa. Asioista on ollut helppoa ja mutkatonta keskustella ja sopia ja sovituista asioista on pidetty kiinni. Finance Linkin puolella päätöksentekijään on ollut helppoa saada yhteys, kun on tarvinnut keskustella asioista.”

"Suosittelen Finance Linkin tarjoamaa laskurahoituspalvelua lämpimästi kaikille yrityksille, joilla on tarvetta saada pääoma kiertämään tehokkaammin!"


- Heikki Kotala, Scantarp Oy


Tutustu myös konkreettisiin case-esimerkkeihin ja lue kuinka monin eri tavoin asiakkaamme ovat konkreettisesti hyötyneet palvelustamme!

Unilu Oy
Scantarp Oy
Misorak Oy
Seppo Kuisma Oy ja Euraprint Oy