Finance Link tarjoaa asiakkailleen kätevän verkkopalvelun sähköisten laskujen laatimiseen

Henkilökunnan ideasta alkunsa saanut teelasku.fi-palvelu tekee ammattimaisten verkkolaskujen luomisesta nopeaa ja vaivatonta.

Suomalaisten menestystarinoiden rahoittajana tunnettu laskurahoitusyhtiö Finance Link tarjoaa nyt asiakkailleen helpon ja toimivan tavan luoda laskut sähköisesti. Teelasku.fi-verkkopalvelun avulla yrityksen laskutus sujuu vaivatta ja laskut siirtyvät suoraan Finance Linkille toimitettaviksi edelleen loppuasiakkaille näiden toivomusten mukaan joko verkkolaskuna, sähköpostitse tai postitse. Ammattimaisten laskujen laatiminen käy kätevästi valmiiden mallipohjien avulla ja palvelua voi tarvittaessa hyödyntää myös asiakas- ja tuoterekisterinä.

Finance Linkin asiakkaille maksuton lisäpalvelu ei edellytä kalliiden lisäohjelmistojen hankintaa ja asentamista eikä tietyn taloushallinnon järjestelmän käyttöä, vaan se on hyödynnettävissä ajasta ja paikasta riippumatta pelkän verkkoyhteyden avulla. ”Emme halunneet sitoa asiakkaitamme minkään tietyn palveluntarjoajan tai ohjelmiston käyttöön, joten loimme itsenäisen palveluratkaisun jonka rinnalle yritys voi vapaasti valita tarpeisiinsa parhaiten soveltuvat palveluvaihtoehdot – tai käyttää teelasku.fi-verkkopalvelua sellaisenaan”, kertoo Finance Linkin toimitusjohtaja Robert Malmström.

Emme haluneet sitoa asiakkaitamme minkään tietyn palveluntarjoajan tai ohjelmiston käyttöön, joten loimme itsenäisen palveluratkaisun jonka rinnalle yritys voi vapaasti valita tarpeisiinsa parhaiten soveltuvat palveluvaihtoehdot – tai käytä teelasku.fi-verkkopalvelua sellaisenaan.

ROBERT MALMSTRÖM, TOIMITUSJOHTAJA, FINANCE LINK OY

Finance Link täyttää tänä vuonna 20 vuotta ja juhlavuoden erityisteemoiksi on nostettu yrityksen keskeisiin palvelulupauksiin lukeutuvat nopeus ja laatu. ”Idea teelasku.fi-palvelusta on peräisin omalta henkilökunnaltamme, joka huomasi osan asiakkaistamme kaipaavan apua sähköisten laskujen muodostamisessa”, toimitusjohtaja Malmström valottaa. ”Kannustamme jatkuvasti henkilöstöämme tuomaan kehitysideoitaan rohkeasti esille, sillä päivittäisen työkokemuksensa kautta heillä on usein paras tuntuma siihen, miten yrityksen toimintaa tulisi kehittää”, hän jatkaa. 20-vuotisjuhlavuoden Nopeus ja laatu -projektin tuloksena onkin tähän mennessä syntynyt jo toistakymmentä käytäntöön vietyä kehitysideaa Finance Linkin toimintojen eri osa-alueilla.

Idea teelasku.fi-palvelusta on peräisin omalta henkilökunnaltamme, joka huomasi osan asiakkaistamme kaipaavan apua sähköisten laskujen muodostamisessa.

ROBERT MALMSTRÖM, TOIMITUSJOHTAJA, FINANCE LINK OY

Lisätietoja teelasku.fi-palvelusta löytyy Finance Linkin kotisivuilta.