Tule mukaan mahdollistamaan suomalaisia menestystarinoita!

Olemme laskurahoituksen edelläkävijä, vakavarainen suomalainen rahoitusyhtiö yli 20 vuoden kokemuksella. Voimakkaasti kasvavana yrityksenä etsimme jatkuvasti joukkoomme uusia osaajia.

Finance Linkille työntekijöiden hyvinvointi on avainasia

Panostamme hyvinvointiin mm. laadukkaalla työterveydenhuollolla, lounas- ja virikeseteleillä sekä yhteisillä virkistystapahtumilla.

Haluatko osaksi huipputiimiä?

Mikäli olet kiinnostunut rahoitusalasta ja koet olevasi sopiva vahvistus Finance Linkin tiimiin, seuraa rekrytointi-ilmoituksia kotisivujemme ja LinkedIn:n välityksellä tai lähetä avoin hakemus ja CV osoitteeseen info@financelink.fi.

  • Arvostamme alalle sopivaa koulutusta ja työkokemusta, mutta kaikkein tärkeintä meille on, että sovit osaksi tiimiämme!
  • Tarjoamme asiantuntevan tiimin tuen sekä uudet viihtyisät toimitilat Helsingin ydinkeskustassa
  • Tilaisuuden kehittyä myynnin ja rahoitusalan ammattilaiseksi laskurahoituksen edelläkävijänä tunnetussa yrityksessä

Opiskelijat ja työharjoittelu

Finance Link etsii jatkuvasti opiskelijoita osa-aikaisiin tehtäviin. Tarjoamme myös työharjoittelumahdollisuuksia. Töihin otetaan 18 vuotta täyttäneitä yliopisto- ja ammattikorkeakouluopiskelijoita. Kerro kiinnostuksestasi lähettämällä hakemus ja CV osoitteeseen info@financelink.fi.

Työnhakijan tietosuoja

Lähettämällä työhakemuksen ja/tai CV:n Finance Link Oy:lle hyväksyt henkilötietojesi tallentamisen ja käsittelyn Työnhakijan tietosuojaselosteen mukaisesti.

Työnhakijan tietosuojaseloste

Tutustu Finance Linkin arkipäivän tunnelmaan ja tapahtumiin seuraamalla meitä Instagramissa!