Finance Link tukee jouluna 2017 Hyvä Joulumieli -keräystä

Tämänvuotisen Hyvä Joulumieli -keräyksen tavoitteena on hankkia ruokalahjakortti 30 000 vähävaraiselle lapsiperheelle.

Suomalaisyritysten kasvun kumppanina ja laskurahoituksen edelläkävijänä tunnettu rahoitusyhtiö Finance Link lahjoittaa tänä vuonna joulumuistamisiin varatut rahat Mannerheimin Lastensuojeluliiton, Suomen Punaisen Ristin ja Ylen yhteistyössä toteuttamalle Hyvä Joulumieli -keräykselle. ”Meillä on monivuotinen perinne tukea jouluna nimenomaan lasten ja nuorten hyvinvoinnin sekä oikeuksien puolesta työskenteleviä tahoja. Aiempia lahjoituskohteitamme ovat mm. HOPE – Yhdessä ja yhteisesti ry, Uusi Lastensairaala 2017 -hanke sekä Pelastakaa Lapset ry”, kertoo Finance Linkin toimitusjohtaja Robert Malmström. ”Näin Suomi 100 -juhlavuonna on erityisen hienoa olla mukana mahdollistamassa maamme vähävaraisten lapsiperheiden jouluriemua Hyvä Joulumieli -keräyksen kautta, sillä tämän päivän lapset vievät maatamme eteenpäin seuraavalle vuosisadalle.”

Tänä vuonna jo 21. kerran järjestettävän valtakunnallisen Hyvä Joulumieli -keräyksen toteuttavat Mannerheimin Lastensuojeluliitto ja Suomen Punainen Risti yhdessä Ylen kanssa. Hyvä Joulumieli -kampanjan tuotoilla hankitut lahjakortit jaetaan lapsiperheille, joilla on vaikea tilanne esimerkiksi työttömyyden, sairauden tai muun kriisitilanteen vuoksi. Tämän vuoden keräystavoite on 2 100 000 euroa, jonka avulla 70 euron arvoisia ruokalahjakortteja jaetaan yhteensä 30 000 vähävaraiselle lapsiperheelle. Vuosien varrella keräys on yli 230 000 perheen konkreettisen tukemisen ohella tehnyt arvokasta työtä lapsiperheköyhyyden nostamiseksi sekä päättäjien että suuren yleisön tietoisuuteen.

Mannerheimin Lastensuojeluliitto
 on ollut pienen puolella jo vuodesta 1920. Vuosikymmenien varrella MLL on tehnyt merkittävää työtä lasten ja lapsiperheiden hyvinvoinnin parantamiseksi. Muun muassa äitiyspakkaus ja neuvolatoiminta ovat tulleet osaksi lapsiperheiden arkea MLL:n työn myötä. Lisätietoja osoitteessa: www.mll.fi.