Finance Link Oy on mukana tukemassa Kummit ry:n JouluMielelle 2023 -kampanjaa

Finance Linkin monivuotinen jouluperinne tukea lasten ja nuorten hyvinvointia edistäviä tahoja jatkuu lastenklinikoiden Kummit ry:n JouluMielelle 2023 -joulukeräykselle osoitetulla lahjoituksella.

Yli 20 vuotta rahoitusalalla toiminut Finance Link jatkaa tänä vuonna monivuotista jouluperinnettään lahjoittamalla lastenklinikoiden Kummit ry:n JouluMielelle -keräykseen. Finance Link on jo useana peräkkäisenä jouluna tukenut lasten ja nuorten hyvinvoinnin puolesta työskentelevien tahojen, kuten mm. Mannerheimin Lastensuojeluliiton, Suomen Punaisen Ristin ja Ylen yhteistyössä toteuttamalle Hyvä Joulumieli -keräykseen, Freestyle-päihdekasvatuskampanjaan sekä Uusi Lastensairaala -hankkeeseen. 

Nuorten ja lasten mielenterveysongelmiin puuttuminen ja hoidon saatavuuden parantaminen on Kummit ry:lle tärkeä missio. Sitä se on myös Finance Linkille, joten kohdistimme lahjoituksemme lasten ja nuorten mielenterveyden tukiohjelmaan.

JouluMielelle 2023 on Kummit Ry:n joulukeräys, jonka tavoite on kehittää hoitotyötä, kehityshankkeita sairaaloissa sekä edistää nuorten ja lasten mielenterveyttä ympäri Suomea. Lisää tietoa kampanjasta löydät täältä.  

Lastenklinikoiden Kummit ry on toiminut jo 30 vuotta yhteisellä asialla viittä yliopistollista lastensairaalaa, kehitys- ja tutkimustyötä, potilaiden viihtyvyyttä sekä lasten ja nuorten mielenterveyttä tukien. Kummit ry:n toiminta perustuu vahvasti vapaaehtoistyöhön ja lahjoituksiin, joka mahdollistaa avunannon niille, jotka sitä eniten tarvitsevat.

Lue lisää Kummit ry:stä täältä.