Laskujen muuttaminen rahaksi ja sujuva palvelu helpottaa arkea

Koneistusalan yritys Koneistusapu Pulkkinen on vuodesta 2012 alkaen tarjonnut koneistusta yksittäiskappaleista suuriin sarjoihin. Laskurahoitus parantaa yhtiön kassatilannetta ja helpottaa yritystoiminnan arkea.

Asiakas: Koneistusapu Pulkkinen / Sami Pulkkinen
 
 

Erityisesti metsäkoneissa ja paperikoneissa käytetään Koneistusapu Pulkkisen kädenjälkeä. Yritys on käyttänyt Finance Linkin laskurahoituspalvelua useamman vuoden.

”Vaihtoehtoja harkittaessa Finance Link tuntui heti meille parhaimmalta vaihtoehdoilta ja saimme meidän tarpeisiin sopivimmat ehdot. Tapaamisessa Finance Linkin asiantuntijan kanssa käytiin selkeästi läpi sopimukset ja palvelun sisältö”, Sami Pulkkinen kertaa yhteistyön taustoja.

”Alusta asti yhteistyö on ollut todella sujuvaa, enkä ole nähnyt mitään tarvetta vaihtaa kumppania.”

Terve kassa ja toimiva palvelu tuo mielenrauhaa

Laskurahoitus tuo isoja hyötyjä yrityksen arjen pyörittämiseen ja poistaa pitkien maksuaikojen tuomaa epävarmuutta.

”Meille tärkein syy laskurahoituksen käyttöön on terveempi kassa ja se että voimme tarpeen mukaan muuttaa laskumme hyvin nopeasti rahaksi. Tästä on todella suuri apu yrityksen arjen ja maksuliikenteen pyörittämiseen. Monilla isoilla toimijoilla maksuajat ovat 45 tai jopa 60 päivää. Nyt meidän ei tarvitse odottaa rahoja niin kauan, vaan saamme laskuista rahat käytännössä heti”.

”Mitään ongelmia yhteistyössä ei ole koskaan ollut. Jos arvostaa toimivaa ja sujuvaa palvelua, jolla parantaa oman yrityksen kassan tilannetta muuttamalla laskut hyvin nopeasti rahaksi, suosittelen Finance Linkin laskurahoitusta.”

Sami Pulkkinen näkee Finance Linkin palvelun toimivan nopeasti ja sujuvasti. Laskuistansa Koneistusapu Pulkkinen saa rahat tilille jopa seuraavana päivänä.

”Finance Linkin kanssa yhteistyö yksinkertaisesti vaan toimii, ja on toiminut aina yhteistyön alusta alkaen. Aina jos on ollut kysyttävää, niin aina on saanut heti apua ja osattu auttaa, eikä ole tarvinnut murehtia, hoituuko homma.”