Finance Linkin tarjoama laskurahoitus oli täydellinen apuväline yritystoimintaan

Pienen kasvuyrityksen ei ole mielekästä toimia pankkina isoille toimijoille. Kassan kierto on helpottanut myös keikka-avun palkkaamista ja ruuhkahuippujen tasoittamista.

 

Vuodesta 1997 toiminut Piharakennus Salminen on erikoistunut pihatöihin ja ammattimaiseen piha-suunniteluun. Yritys aloitti toimintansa ensin ystävän vinkkaamien keikkatöiden kautta ja myöhemmin toimintoja lähdettiin tarjoamaan kukkakaupan yhteydessä.

Sana kiiri hyvin tehdystä työstä ja palveluihin kuuluu tänä päivänä kaikkea piha-alueiden hoidosta ja suunnittelusta aina vaativimpiin viheralue- ja kivetystöihin.

Piharakennus K.Salminen on ollut Finance Link :n asiakkaana jo vuodesta 2016 lähtien jolloin yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Kari Salminen törmäsi pankkien tarjoaman palvelun jäykkyyteen.

Yrityksen toimitusjohtaja Kari Salminen kertoo, että alussa oli vaikea saada rahoitusta laskuihin pankin kautta ja pankin palvelu oli etäistä ja hankalaa. Oli aika etsiä muita vaihtoehtoja ja hän tutustui Finance Linkkiin.

Hän kertoo, että Finance Linkin tarjoama laskurahoitus oli täydellinen apuväline hänen yritystoimintaansa, sillä isojen yritysten kanssa toimiessa vastaan tulee usein pitkät maksuajat ja tästä seuraava kassan kierron hitaus ja este tarvittaville investoinneille.

Pienen kasvuyrityksen ei ole mielekästä toimia pankkina isoille toimijoille. Kassan kierto on helpottanut myös keikka-avun palkkaamista ja ruuhkahuippujen tasoittamista.

Finance Linkin avulla hän saa rahat tilille seuraavana pankkipäivänä ja pystyy niillä kehittämään yritystoimintaansa. Kari kokee, että asiat ovat toimineet kuin ”junan vessa” kun on ollut tarvetta nopeuttaa kassavirtaa.
Hän korostaa ammattimaista suhtautumista asiakkaisiin ja sitä että asiat hoituvat nopeasti.