Verkkolaskutus tekee laskujen lähettämisestä saatavan helppoa

Tiesithän, että verkkolaskutus on nykyaikaisin, nopein ja turvallisin tapa lähettää laskuja? Verkkolaskujen avulla minimoit virheet ja nopeutat laskutusprosessia huomattavasti.

 

Miksi verkkolaskutus?

  • Nopeus ja varmuus: saat rahat asiakkailtasi nopeammin ja varmemmin.
  • Kustannussäästöt: verkkolaskutus tuo säästöjä paperilaskuttamiseen verrattuna.
  • Ajansäästö: säästät aikaa vastaanottamalla ja lähettämällä laskut sähköisesti.
  • Turvallisuus: minimoit virheet ja lisäät maksamisen turvallisuutta.
  • Ekologisuus: verkkolaskutus on ympäristöystävällinen vaihtoehto, joka säästää paperia ja luonnonvaroja.

1.4.2020 voimaan tullut verkkolaskulaki velvoittaa yritykset käsittelemään verkkolaskuja – nykyisin sinun tulee pyydettäessä pystyä toimittamaan laskut yritysasiakkaillesi verkkolaskuina. Vastaavasti voit myös itse vaatia, että muut yritykset lähettävät sinulle jatkossa ainoastaan verkkolaskuja.

Ota Teelasku.fi -palvelumme ilmaiseksi käyttöön

Me Finance Linkillä olemme tehneet verkkolaskutukseen siirtymisen äärimmäisen helpoksi ilmaisen Teelasku.fi -palvelumme avulla. Palvelumme avulla pääset muuntamaan laskusi brändisi mukaisiksi verkkolaskuiksi käden käänteessä - täytä vain laskun perustiedot ja me toimitamme laskut asiakkaillesi. Lisätietoja palvelusta ja sen käyttöönotosta löydät täältä.

 

Emme voi muuttaa PDF-laskuja verkkolaskuiksi

Haluamme tehdä yhteistyöstä asiakkaidemme kanssa mahdollisimman sujuvaa ja tehokasta, ja siksi suosittelemme lämpimästi verkkolaskutuksen käyttöä.

Muistathan, että PDF-laskuja ei voida muuttaa verkkolaskuiksi suoraan Finance Linkin toimesta, vaan sinun on tehtävä tämä itse joko Teelasku.fi -palvelumme tai muun verkkolaskutusta tukevan laskutusohjelman kautta. Tarvittaessa voimme toimittaa verkkolaskut eteenpäin sähköpostitse tai postitse.

 

Jos sinulla on kysyttävää verkkolaskutukseen liittyen, älä epäröi olla meihin yhteydessä. Voit soittaa meille numeroon 09 7744 740 tai ottaa yhteyttä sähköpostitse: myylaskut@financelink.fi.

Hyödynnä verkkolaskutuksen edut ja nopeuta laskutustasi jo tänään!