Finance Link tukee jouluna 2018 Lastenklinikoiden Kummit ry:n työtä

Blogi Finance Link

Lastenklinikoiden Kummit ry on tukenut maamme viiden yliopistollisen lastenklinikan toimintaa vuodesta 1993.

Jo lähes 20 vuoden ajan suomalaisyritysten menestystarinoiden rahoittajana toiminut rahoitusyhtiö Finance Link lahjoittaa tänä vuonna joulumuistamisiin varatut rahat Lastenklinikoiden Kummit ry:lle. Finance Link jatkaa näin monivuotista perinnettään tukea jouluna nimenomaan lasten ja nuorten hyvinvoinnin puolesta työskentelevien tahojen, kuten mm. Mannerheimin Lastensuojeluliiton, HOPE – Yhdessä ja yhteisesti ry:n, Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeen sekä Pelastakaa Lapset ry:n toimintaa.

”Haluamme omalta osaltamme olla tänä jouluna mukana tukemassa Lastenklinikoiden Kummit ry:n arvokasta työtä lapsipotilaiden ja heidän perheidensä hyväksi.”

Robert Malmström, toimitusjohtaja, Finance Link Oy

”Maassamme toimivat viisi yliopistollista lastenklinikkaa tekevät hienoa työtä lapsipotilaiden auttamiseksi”, toteaa Finance Linkin toimitusjohtaja Robert Malmström. ”Haluamme omalta osaltamme olla tänä jouluna mukana tukemassa tätä arvokasta työtä lapsipotilaiden ja heidän perheidensä hyväksi”, hän kertoo. Kummeille osoitetuilla varoilla rahoitetaan mm. laitehankintoja ja lastenklinikoilla tehtävää kehitys- ja tutkimustyötä sekä parannetaan pienten potilaiden viihtyvyyttä sairaala-aikana.

Lastenklinikoiden Kummit ry on 1993 perustettu hyväntekeväisyysjärjestö, joka tukee Suomen viittä yliopistollista lastenklinikkaa, kehitys- ja tutkimustyötä sekä parantaa potilaiden viihtyvyyttä sairaala-aikana. Viime vuosina yhdistys on tukenut merkittävin panoksin lasten ja nuorten mielenterveystyötä. Koko toimiaikanaan Lastenklinikoiden Kummit ry on tehnyt lahjoituksia n. 35 miljoonan euron edestä. Lisätietoja osoitteessa: www.kummit.fi. Finance Link OyFinance Link Oy on myyntisaamisten rahoitukseen erikoistunut rahoitusyhtiö, joka on palvellut suomalaisyrityksiä jo lähes 20 vuoden ajan. Finance Link tarjoaa yrityksille käyttöpääomarahoitusta laskujen myynnin kautta kantaen luottotappioriskin ostetuista saatavista. Palvelukokonaisuuteen sisältyy myös laskujenkäsittely- ja myyntireskontranhoitopalvelu. Vuonna 2017 Finance Link käsitteli lähes780 000 laskua, joiden kokonaisarvo oli noin 350 miljoonaa euroa. Lisätietoja osoitteessa: www.financelink.fi.

Uutinen on luettavissa myös Finance Linkin uutishuoneessa Cision News -uutissivustolla.

Lue vielä nämä

Pitkät maksuajat haittaavat yrityksen kasvua – 3 vinkkiä maksuvalmiuden turvaamiseksi

Yrityksen elinvoima ja kasvu edellyttävät, että sen kassassa on rahaa. Yhä pidentyvät maksuajat heikentävät kassavirtaa ja käyttöpääomaa. Lue vinkit, miten yrittäjä voi turvata maksuvalmiutensa ja nopeuttaa yrityksensä kassankiertoa.

Lue lisää
Big excavator on new construction site, in the background the blue sky and sun

Harca Ky: ”Finance Linkin palvelu on kilpailijoihin verrattuna ylivoimainen!”

Vuodesta 2016 Finance Linkin laskurahoituspalvelua käyttänyt Harca Ky arvostaa erityisesti palvelun nopeutta sekä pitkän yhteistyön mukanaan tuomaa molemminpuolista luottamussuhdetta. Lue lisää asiakkaamme kokemuksista!

Lue lisää
Blogi

Miten korona ja sen seuraukset ovat vaikuttaneet yritysten oikeudelliseen toimintaympäristöön?

Potentiaalisten haasteiden ennakointi ja asiantunteva juridinen apu ovat avainasemassa pyrittäessä turvaamaan yrityksen liiketoiminnan jatkuvuutta pitkäkestoisessa poikkeustilanteessa.

Lue lisää