Finance Linkin asiakaskysely 2019: peräti 97% vastaajista suosittelisi Finance Linkiä myös muille yrityksille

27.6.2019


Kyselyn tulosten perusteella nopeus rahojen saamisessa sekä asiakaspalvelun ihmisläheisyys ja yhteistyöhenkisyys erottavat Finance Linkin kilpailijoista.

Jo 20 vuoden ajan suomalaisyritysten kasvun rahoittajana toiminut Finance Link toteutti tuttuun tapaan touko-kesäkuun vaihteessa vuosittaisen asiakastyytyväisyyskyselynsä. Tulosten perusteella tyytyväisyys on Finance Linkin asiakaskunnan keskuudessa edellisvuosien tapaan erittäin korkealla tasolla ja jopa kasvussa viime vuoteen verrattuna. Peräti 97% kyselyyn vastanneista asiakkaista suosittelisi Finance Linkiä myös muille yrityksille.

Asiakkaat arvostavat Finance Linkin palvelussa edelleen erityisesti nopeutta rahan saamisessa, palvelun selkeyttä ja helppoutta sekä asiakaspalvelun ihmisläheisyyttä ja yhteistyöhenkisyyttä, jotka yli kolmannes vastaajista nimesi palvelun kolmen tärkeimmän ominaisuuden joukkoon. ”Olemme nimenneet meneillään olevan 20-vuotisjuhlavuotemme erityisteemoiksi nopeuden ja laadun, joten on todella hienoa kuulla että peräti 95% asiakkaistamme kokee saavansa suoritukset myymistään laskuista nopeasti”, Finance Linkin toimitusjohtaja Robert Malmström toteaa.


Nopeus on Finance Linkille selkeä valtti alan kilpailijoihin nähden, sillä muita rahoituskumppaneita käyttäneistä vastaajista 74% nimesi sen yhdeksi tärkeimmistä syistä siirtyä kilpailevalta palveluntarjoajalta Finance Linkin asiakkaaksi. Toisena erityisen merkittävänä syynä rahoituskumppanin vaihtoon vastaajat pitivät viimevuotiseen tapaan Finance Linkin kilpailijoista erottuvaa ihmisläheistä asiakaspalvelua, joka pitää erityisen hyvää huolta asiakasyritysten omista asiakassuhteista. Asiakkaat antoivat kyselyn yhteydessä Finance Linkille jälleen myös runsaasti avoimia kommentteja ja kehitysideoita. ”Olemme erityisen kiitollisia saamistamme konkreettisista ehdotuksista ja ideoista, sillä ne auttavat meitä kehittämään palveluamme asiakkaidemme toivomaan suuntaan”, toimitusjohtaja Robert Malmström kertoo. ”Olemme alkuvuoden aikana lisänneet palveluumme muutamia uusia ominaisuuksia ja tavoitteenamme on esitellä uutuuksia myös 20-vuotisjuhlavuotemme jälkimmäisellä puoliskolla”, hän lupaa.

Tiedote on luettavissa myös Finance Linkin uutishuoneessa Cision News -uutissivustolla.


« Takaisin