Rekrytointi

Voimakkaasti kasvavana yrityksenä etsimme jatkuvasti joukkoomme uusia osaajia. Arvostamme alalle sopivaa koulutusta ja työkokemusta, mutta kaikkein tärkeintä meille on, että sovit osaksi tiimiämme!

Finance Linkille työntekijöiden hyvinvointi on avainasia, johon panostetaan mm. laadukkaalla työterveydenhuollolla, lounas- ja virikeseteleillä sekä yhteisillä virkistystapahtumilla. Tarjoamme asiantuntevan tiimin tuen sekä uudet viihtyisät toimitilat Helsingin ydinkeskustassa.Haluatko osaksi huipputiimiä?

Mikäli olet kiinnostunut rahoitusalasta ja koet olevasi sopiva vahvistus Finance Linkin tiimiin, seuraa rekrytointi-ilmoituksia kotisivujemme ja LinkedIn:n välityksellä tai lähetä avoin hakemus ja CV osoitteeseen rekry@financelink.fi.

Opiskelijat ja työharjoittelu

Finance Link etsii jatkuvasti opiskelijoita osa-aikaisiin tehtäviin. Tarjoamme myös työharjoittelumahdollisuuksia. Töihin otetaan 18 vuotta täyttäneitä yliopisto- ja ammattikorkeakouluopiskelijoita ja työharjoittelujakson tulee olla vähintään 3 kk:n pituinen. Kerro kiinnostuksestasi lähettämällä hakemus ja CV osoitteeseen rekry@financelink.fi.

Työnhakijan tietosuoja

Lähettämällä työhakemuksen ja/tai CV:n Finance Link Oy:lle hyväksyt henkilötietojesi tallentamisen ja käsittelyn Työnhakijan tietosuojaselosteen mukaisesti.

Työnhakijan tietosuojaseloste

Tutustu Finance Linkin arkipäivän tunnelmaan ja tapahtumiin seuraamalla meitä Instagramissa!