Vainion Teurastamo Oy

Finance Linkin laskurahoituksen avulla Vainion Teurastamo Oy:n kassankiertoon on saatu toivottua nopeutta.

Asiakas: Vainion Teurastamo Oy / Henri Vainio

 

Vainion Teurastamo Oy palvelee kotimaan lampaan ja naudan lihantuottajia ja lihatukkuja jo neljännessä sukupolvessa. Teurastamolaitokset toimivat nykyaikaisissa vuonna 2010 rakennetuissa tiloissa Orimattilassa.

Rovaniemellä toimiva Leivejoen Liha liittyi osaksi Vainion Teurastamoa keväällä 2022. Lisäksi Päijät-Hämeen lihatukku palvelee pääosin Vainion Teurastamon asiakkaita lihatuotteiden käsittelyssä. Laitoksilla on nykyisin myös Luomu-hyväksyntä.

Vainion Teurastamon kulmakivenä on aina ollut pyrkimys palvella jokaista asiakasta mahdollisimman hyvin ja yksilöllisesti. Ammattitaito ja nopea palvelu ovat tehneet Vainion Teurastamosta Suomen suurimman lammasteurastamon.

Toimitusjohtaja Henri Vainion johtoon teurastamo siirtyi sukupolven vaihdoksen myötä 7 vuotta sitten. Vanhempien kotipaikalla ollutta pientä tilaa on kasvatettu lihaleikkaamo- ja pienteurastamo ostoilla jotka ovat vaatineet investointeja.

Finance Linkin laskurahoituspalvelu on ollut käytössä keväästä 2022 lähtien. Isot laskut ja pitkät maksuajat rasittavat yrittäjän kassaa varsinkin, kun isojen keskusliikkeiden kanssa toimittaessa neuvotteluvaraa ei juuri ole.

Finance Linkin laskurahoituksen avulla kassankiertoon on saatu toivottua nopeutta. Nopeampi kassankierto sujuvoittaa arkea monella tavalla, tuo turvaa, jatkuvuutta ja antaa mahdollisuuden investointeihin.

”Käsittely on ollut nopeaa ja laskuista on saatu rahat parhaimmillaan saman päivän aikana” Henri Vainio kertoo.

Rahaa on tarvittu myös kasvuun ja laskurahoituksen turvin ei ole tarvinnut ottaa pankista lainaa.

”Finance Linkin laskurahoituspalvelu helpottaa yrittäjän elämää, palvelun käyttö on tehty helpoksi ja se ei vie ylimääräistä aikaa” Henri Vainio toteaa.

Vainion Teurastamo kilpailee isojen toimittajien rinnalla ja kilpailuetua haetaan erinomaisella palvelulla ja henkilökohtaisella palvelulla. Samat ylivertaiset kilpailuedut ovat myös Finance Linkin tavoitteena.

Hyvä ruoka kiinnostaa epävarmoinakin aikoina ja Henri kommentoikin:

”Meillä on tavoitteena rakentaa pitkäaikaista kumppanuutta missä tarpeisiimme osataan reagoida ja voimme suunnitella tulevaisuutta luottavaisin mielin epävarmasta maailman tilanteesta huolimatta. Tulevaisuuteen on hyvä varautua varmistamalla oman liiketoiminnan edellytykset sopivien kumppaneiden avulla. Finance Linkin kanssa on hyvä jatkaa”.

vainionteurastamo.fi