fbpx

Laskurahoitus – Myy laskusi meille

Makaavatko saatavasi maailmalla? Onko sinun hankala saada ennakkomaksuja palveluista ja tuotteista? Viivästyvätkö projektit tai ovatko kulut usein ennakoitua isompia?

Laskurahoitus vapauttaa pääomaa.

Myy laskusi meille ja kannamme luottoriskin puolestasi, jotta sinä voit keskittyä tuottavampaan työhön. Saat rahat tilille jopa samana päivänä!

Vahvassakin taloudellisessa tilanteessa yritys saa hyötyä nopeammasta ja helpommin ennustettavasta kassankierrosta sekä paremmasta maksuvalmiudesta. Laskurahoituksen avulla pystyt tekemään investointeja tulorahoituksella lainarahoituksen sijaan ja pystyt tarjoamaan omille asiakkaillesi pidempiä maksuehtoja. Laskurahoitus sopii kaikenkokoisille yrityksille suurista pörssiyhtiöistä pienyrityksiin.


Näin se toimii

Lähetä lasku Finance Linkille

Me toimitamme sen eteenpäin brändiäsi ja identiteettiä kunnioittaen – lähetämme laskut näyttävät siltä kuin ne tulisivat yritykseltänne

Saat rahat tilille välittömästi ja toimitamme suorituksesta kirjanpitokelpoisen raportin

Me kannamme luottotappioriskin – Sinä voit kirjata laskun pois taseesta ja käyttää rahat siihen, missä ne eniten hyödyttävät yritystä

Tämän takia yli 90% asiakkaista suosittelisi meitä

  • Henkilökohtainen: Etsimme parhaan ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi. Saat aina henkilökohtaista palvelua ja tiedät mistä maksat!
  • Helppo: Lähetä vain lasku, me hoidamme loput!
  • Kattava: Finance Linkin avulla hoidat kätevästi kaikki rahoitusasiat saman katon alta!
  • Nopea: Saat rahat tilille jopa samana päivänä!

Ota yhteyttä

Tee yhteydenottopyyntö ja kartoitetaan sinulle kannaltasi paras ratkaisu jo tänään!

Jätä viesti, palaamme sinulle pian!