Rahoitusta Suomalaisille Menestystarinoille

Tarjoamme laajan palveluvalikoiman yritysrahoituksen tarpeisiin. Palvelumme on asiakkaille nopea. Kaiken palvelumme ytimessä ovat selkeys, nopeus, helppous ja tavoittavuus.

Rectangle-10@2x-205x300 (1)

 

Laskurahoitus

Laskurahoituksella vapautat pääomaa myymällä luottokelpoiset laskusi. Kannamme halutessasi luottoriskin puolestasi ja voit keskittyä tuottavampaan työhön.

Lue lisää

 

aloitus_8_small-1-205x300 (1)

 

Ostorahoitus

Ostorahoitus sopii erityisesti lyhytaikaiseen rahoitustarpeeseen, tilanteissa jossa haluat helpotusta ostolaskujesi maksamiseen tai halutessasi joustoa yrityksesi kausi- ja kassavaihteluihin.

Lue lisää

 

Rectangle-230@2x-205x300 (1)

 

Factoring

Vapauttaa pääomaa factoringin avulla, jossa itse kannat luottotappioriskin. Factoring on laskujen myyntiä edullisempaa, ja näin varmistat kustannustehokkaan kassankierron.

Lue lisää

 

Rectangle-231@2x-205x300 (1)-1

 

Alihankintarahoitus

Alihankintarahoitus helpottaa käyttöpääomatilanteen hallintaa. Päämies voi pidentää maksuehtoja, parantaa omaa käyttöpääoma -tilannetta ja alihankkija saa kassankierron nopeammaksi.

Lue lisää

 

Rectangle-229@2x-205x300 (1)

 

Yrityslaina

Yrityslainan avulla sinulla on mahdollisuus kehittää yritystäsi ja panostaa uusiin projekteihin. Olemme apunasi rahoittamassa isoa tilausta tai urakkaa, jonka haluat saada.

Lue lisää