Factoring-rahoituksella muutat saatavasi rahaksi heti

Moni yrittäjä tekee saatavan isoja virheitä. Fiksut eivät. Factoring-rahoituksella vapautat pääomaa lainaamalla luottokelpoiset laskusi. Hoidamme kaikki laskuun liittyvät hallinnolliset työt ja voit keskittyä tuottavampaan työhön.

Kuinka factoring-rahoitus toimii meillä?

Kun siirrät laskusi meille factoringin kautta, panttaat lähettämäsi laskut luottoa vastaan. Lasku toimii näin luoton vakuutena.

Näin voit helposti ja nopeasti vapauttaa pääomaa ja parantaa yrityksesi likviditeettiä. Perinteisessä factoringissa rahoitusaste on 60-95%, mutta meidän kautta voit rahoittaa laskun arvosta jopa 100%.

Finance Linkillä hoidamme puolestasi kaikki laskun hallinnoimiseen liittyvät tehtävät, kuten valvonnan, muistutukset ja korkovaatimukset. Tämä vapauttaa sinulle kallisarvoista aikaa tuottavampaan työhön. Lisäksi palvelu on nopea ja tehokas – rahat maksetaan sinulle ulos heti!

Factoring-rahoitus vapauttaa pääomaa käyttöösi, tehostaa reskontraa ja vapauttaa resursseja tuottavampaan työhön

Finance Linkin factoring-palvelu kattaa kaiken mitä tarvitset. Meiltä saat rahoituksen lisäksi kumppanuutta, joka helpottaa yrityksesi arkea.

1.

Miksi factoring?

Monesti yrittäjän voi olla hankalaa saada ennakkomaksuja palveluista ja tuotteista, projektit voivat viivästyä tai kulut olla ennakoitua isommat. Tämä voi vaikeuttaa esim. palkkojen maksua tai ostoveloista suoriutumista. Tällöin voi olla fiksua vapauttaa pääomaa factoringin avulla, jossa itse kannat luottotappioriskin. Factoring on laskujen myyntiä edullisempaa, ja näin varmistat kustannustehokkaan kassankierron.

2.

Aina tarpeisiisi sopivin kokonaisuus

Ota yhteyttä, niin yhdessä Finance Linkin rahoitusasiantuntijan kanssa sinulle kartoitetaan yrityksesi tarpeisiin parhaiten sopiva rahoituskokonaisuus. Finance Linkin factoring sisältää kaiken tarvitsemasi – hoidamme puolestasi laskun koko elinkaaren.

3.

Lähetä vain lasku, me hoidamme loput

Lähetä rahaksi muutettava lasku Finance Linkille, niin me hoidamme loput. Saat laskustasi rahat jopa samana päivänä. Lähettämämme laskut näyttävät siltä kuin ne tulisivat suoraan teiltä itseltänne.

4.

Keskity yrityksesi menestykseen

Hoidamme kaikki laskutukseen liittyvät hallinnolliset tehtävät ja huolehdimme aktiivisesti saatavistanne, jolloin sinä voit keskittyä yrityksesi liiketoimintaan.


Kuinka Finance Linkin factoring eroaa perinteisestä pankkifactoringista?

Pankkifactoringissa perinteisesti rahoitusaste on matalampi, jolloin saat suorituksen kahdessa erässä, mikä hankaloittaa reskontran kohdistuksia ja kirjanpidon täsmäytyksiä. Lisäksi vakuustilillä olevia varoja et pääse hyödyntämään mitenkään. Merkittävin ero pankkien tarjoamaan factoringiin verrattuna me myönnämme rahoitusta 100%:iin asti. Pankkifactoringissa perinteisesti rahoitusaste on matalampi, jolloin vakuustilillä olevia varoja et pääse hyödyntämään mitenkään. Asetamme rahoitusasteen sinulle sopivaksi ja tilanteesi huomioiden.

Kuinka factoring-palvelumme eroaa laskujen myynnistä?

Finance Linkillä factoring-rahoitus toimii vastaavalla tavalla kuin laskujen myynti, sillä erotuksella että jos asiakkaasi ei maksa laskua, tulee sinun palauttaa rahoitettu summa. Palautus tapahtuu normaalisti vähentämällä seuraavista rahoitettavista laskuista.

Mitä factoring maksaa?

Kustannus on matalampi kuin laskujen myynnissä, sillä kannat itse luottotappioriskin. Muut hintaan vaikuttavat tekijät voivat olla esim. laskujen määrä ja niiden koot.

Olemme valinneet yrityskohtaisen hinnoittelumallin, joten räätälöimme aina tilanteen mukaan hinnat.


Ota yhteyttä

Haluatko laskusi rahaksi jo tänään ja yrityksesi arkea helpottavaa palvelua? Ilman erillisiä vakuuksia, ilman luottoriskiä, ilman piilokuluja. Luotettavasti, nopeasti ja helposti.

Ota yhteyttä ja selvitämme tarpeisiisi sopivimman ratkaisun!