fbpx

Finance Link kokemuksia

Rahoituspalvelu joka toimii. Kumppanuutta, joka helpottaa yrityksesi arkea. Miltei 100 % asiakkaistamme kokevat palvelumallimme nopeaksi.

Kivipaasi Oy

Finance Linkin palvelu tuo meille säästöä kun pystymme välttämään korkeakorkoiset lainat. Saamme tasattua toimialan kausivaihteluita ja ostamaan materiaaleja turvallisesti. Lisäksi Omat Sivut palvelun kautta laskujen lähettäminen on erittäin helppoa ja tilitoimistomme kiittää ajantasaisista ostoraporteista. Olemme todella tyytyväisiä.

Kivipaasi Oy, Ari Mikkola

InBliss Oy

Finance Linkin tarjoama palvelu auttaa pitämään kassavirran tasaisena – kohdennus on helppoa ja kirjanpito on ajantasainen.

InBliss Oy, Jere Astren

Vainion Teurastamo Oy:n toimitusjohtaja Henri Vainio

Vainion Teurastamo Oy

Finance Linkin laskurahoituksen avulla Vainion Teurastamo Oy:n kassankiertoon on saatu toivottua nopeutta.

Vainion Teurastamo Oy, Henri Vainio

Lue koko tarina

Laskujen muuttaminen rahaksi ja sujuva palvelu helpottaa yrityksen arkea

Koneistusalan yritys Koneistusapu Pulkkinen on vuodesta 2012 alkaen tarjonnut koneistusta yksittäiskappaleista suuriin sarjoihin. Laskurahoitus parantaa yhtiön kassatilannetta ja helpottaa yritystoiminnan arkea.

Koneistusapu Pulkkinen, Sami Pulkkinen

Lue koko tarina

Laskurahoitus on kasvurahoitus Lämpövelholle

Nuorena firmana laskurahoitus on meille kasvurahoitus. Saamme laskuistamme rahat paljon nopeammin ja voimme käyttää kassaa esimerkiksi muiden laskujen maksuun.

Lämpövelho, Miska Rissanen

Lue koko tarina

Pienyrittäjille apua

Pienyrittäjät ovat pulassa rahoitusasioissa kuten 30 päivän maksuehdoissa, eivätkä ne suoriudu siitä ilman rahoittajaa. Siitä syystä olen tyytyväinen Finance Linkin rahoitussysteemiin. Firmani näyttää jo nyt hyvältä ja voin suositella sitä muillekin!

Porin Car Paint Oy, Arto Lahtinen

Finance Linkin tarjoama laskurahoitus oli täydellinen apuväline yritystoimintaan

Pienen kasvuyrityksen ei ole mielekästä toimia pankkina isoille toimijoille. Kassan kierto on helpottanut myös keikka-avun palkkaamista ja ruuhkahuippujen tasoittamista.

Piharakennus Salminen, Kari Salminen

Lue koko tarina

Asiakkaaksi

Finance Link yrityksellesi: Nopea rahoituspäätös. Helppo ja sujuva palvelu. Rahat tilille saman tien. Nopeampi kassakierto. Huolettomampi arki.

Jätä viesti, palaamme sinulle pian!