Laskurahoituksella muutat yrityksesi laskut rahaksi heti

Saatavan helppoa ja nopeaa. Laskurahoituksella vapautat pääomaa myymällä luottokelpoiset laskusi. Kannamme luottoriskin puolestasi ja voit keskittyä tuottavampaan työhön.

Laskurahoitus kattaa kaiken mitä tarvitset

Meille yritystoimintasi tukeminen on kaikki kaikessa. Saat aina henkilökohtaista palvelua ja tiedät mistä maksat. Lähetä vain lasku, me hoidamme loput.

Muutat laskusi rahaksi helposti ja nopeasti

97% asiakkaistamme kokevat palvelumme nopeaksi. Emme ole perintäyhtiö: kohtelemme asiakkaidemme asiakkaita kuin omiamme.

Olemme luotettava kotimainen kumppani

Meillä on 20 vuoden kokemus alalta ja olemme tukeneet tänä aikana tuhansien suomalaisen yrityksen kasvua.


Näin se toimii

Asiakas lähettää laskun
Finance Linkille

Me toimitamme sen
eteenpäin asiakkaan brändiä
ja identiteettiä kunnioittaen

Asiakas saa rahat tililleen
välittömästi ja toimitamme
suorituksesta
kirjanpitokelpoisen raportin

Me kannamme
luottotappioriskin – asiakas voi kirjata laskun pois taseestaan ja käyttää rahat siihen, missä ne eniten hyödyttävät yritystä


Kenelle Finance Linkin laskurahoitus sopii?

  • B2B-kauppaa käyville yrityksille kaikilla toimialoilla.
  • Kaikenkokoisille yrityksille suurista pörssiyhtiöistä pienyrityksiin.
  • Sekä kotimaan- että ulkomaankauppaa harjoittaville yrityksille.
  • Projektitoimijoille ja maksuposteissa urakkasaatavia laskuttaville yrityksille.

Laskurahoitus on moderni rahoitusratkaisu, jota hyödyntävät myös monet menestyvät yritykset. Vahvassakin taloudellisessa tilanteessa yritys saa hyötyä nopeammasta ja helpommin ennustettavasta kassankierrosta sekä paremmasta maksuvalmiudesta! Myös monet nopeasti kasvavat yritykset hyödyntävät Finance Linkin laskurahoituspalvelua tehdäkseen investointeja tulorahoituksella lainarahoituksen sijaan ja saadakseen kilpailuetua pystyessään tarjoamaan omille asiakkailleen pidempiä maksuehtoja.


Yli 95 % asiakkaistamme kokee saavansa henkilökunnaltamme vastauksia nopeasti. Samalla yli 90 % on valmis suosittelemaan meitä muille yrittäjille.

Ota yhteyttä

Haluatko laskusi rahaksi jo tänään ja yrityksesi arkea helpottavaa palvelua? Ilman erillisiä vakuuksia, ilman luottoriskiä, ilman piilokuluja. Luotettavasti, nopeasti ja helposti.