Moni yrittäjä tekee saatavan isoja virheitä

Fiksut eivät. Laskurahoituksella muutat yrityksesi laskut rahaksi jo tänään. Ilman erillisiä vakuuksia, ilman luottoriskiä. Luotettavasti, nopeasti ja helposti.

Finance Linkin laskurahoituspalvelu kattaa kaiken mitä tarvitset

Lähetä vain lasku, hoidamme loput. Nopeasti, sujuvasti ja liiketoimintasi tarpeet huomioiden. Saat aina henkilökohtaista ja laadukasta palvelua.

Laskurahoitusta monenlaisiin tarpeisiin

Makaavatko saatavasi markkinoilla pitkiä aikoja? Haluatko laskuistasi rahat reilusti ennen eräpäivää? Nämä ja enemmän onnistuvat laskurahoituksella.

Mottomme on ”Helpoksi asiakkaalle”

97% asiakkaistamme kokevat palvelumme nopeaksi. Asiakas tietää aina mistä hän maksaa – ei piilokuluja! EMME ole perintäyhtiö: kohtelemme asiakkaidemme asiakkaita kuin omiamme.

Laskurahoitus on nopea tapa muuttaa saatavat rahaksi ilman luottoriskiä

Finance Linkin laskurahoituspalvelu kattaa kaiken mitä tarvitset. Meiltä saat rahoituksen lisäksi kumppanuutta, joka helpottaa yrityksesi arkea.

Rahoitusta menestykseesi, edellytyksiä kilpailuetuun

Paranna maksuvalmiuttasi ja vapauta varoja kasvuun nopeasti, helposti ja riskittömästi. Laskurahoituksen avulla saavutat kilpailuetua ja lisämyyntiä pystyessäsi myöntämään pidempiä maksuehtoja.

Laskut rahaksi saman tien

Myy yrityksesi laskusi meille, saat maksun tilillesi välittömästi. Me kannamme puolestasi luottotappioriskin. Meille olet aina tervetullut. Emme sido sinua ja rahojasi – emme vaadi panttauksia tai reaalivakuuksia.

Helpoksi asiakkaalle

Voit luottaa saavasi henkilökohtaista ja laadukasta palvelua. Mottomme on ”Helpoksi asiakkaalle”. Lähetä vain lasku, hoidamme loput. Nopeasti, sujuvasti ja tarpeesi huomioiden. EMME ole perintäyhtiö: Me kohtelemme asiakkaidemme asiakkaita inhimillisesti mutta jämäkästi, kuin omiamme.

Selkeä ja läpinäkyvä hinnoittelu – meillä pieni printti on isolla

Laskurahoituspalvelumme hinta muodostuu vain ja ainoastaan kolmesta osasta: vuosimaksusta, ostettavan laskun provisiosta ja päiväkohtaisesta käsittelymaksusta. Meillä asiakas tietää aina mistä hän maksaa – ei yllätyksiä tai piilokuluja!

Yli 95 % asiakkaistamme kokee saavansa henkilökunnaltamme vastauksia nopeasti. Samalla 90 % pitää asiakaskommunikaatiotamme erittäin tai melko selkeänä.

Näin helposti Finance Linkin laskurahoituspalvelu toimii

Finance Linkin laskurahoitus sisältää kaiken tarvitsemasi – hoidamme puolestasi laskun koko elinkaaren. Kaiken palvelumme ja asiakaskohtaamistemme ytimessä ovat selkeys, nopeus, helppous ja tavoittavuus. Vastaamme aina tiedusteluihinne viipymättä. Avoin ja aktiivinen yhteydenpito varmistaa palvelun laadun sekä sujuvuuden.


Myyntisaamisten ostaminen

Teidän tarvitsee vain lähettää ensimmäinen lasku – asiakaspalvelumme huolehtii lopusta! Ostamme pääsääntöisesti yritysasiakkaille suunnattuja luottokelpoisia saatavia. Lähettämämme laskut näyttävät siltä kuin ne tulisivat suoraan teiltä itseltänne.

Laskut rahaksi nopeasti

Toimintamme perustuu nopeuteen. Rahoituspäätökset tehdään heti, ilman byrokratiaa: Rahat lähtevät tilillenne jopa samana päivänä, kun lasku on ostokelpoinen. Ostamattomien laskujen osalta seurataan, että suoritukset tulevat tilillenne eräpäivään mennessä.

Reskontranhoito

Hoidamme myyntireskontraanne kauttamme kulkevien laskujen osalta kattaen mm. maksukehotukset ja viivästyskorkovaatimukset, hyvityslaskukohdistukset ja muut mahdolliset reskontrakirjaukset ja kaikki laskuihin liittyvät yhteydenotot. Kirjanpitokelpoiset raporttimme sisältävät kaiken tarvittavan, ovat selkeitä ja kirjanpitokelpoisia.

Riskien hallinta

Ostamme laskusi täysimääräisesti ja kannamme puolestasi luottotappioriskin.

Luotonvalvonta ja perintäpalvelut

Voitte halutessanne tarkistaa kauttamme asiakkaidenne ostokelpoisuuden ja maksukäyttäytymisen. Hoidamme tarvittaessa myös maksuhuomautus- ja perintäpalvelut myös ostamattomien laskujen osalta.

Lainopilliset palvelut

Finance Link tarjoaa laskurahoituspalvelun ohella asiakkailleen osaavaa apua yrityksen lakiasioiden hoitoon helposti ja kustannustehokkaasti – ja luonnollisesti täysin luottamuksellisesti. Apua on saatavilla nopeasti ja tehokkaasti ja usein jo pienillä juristin vinkeillä asiakasyrityksemme ovat säästäneet huomattavasti harmia ja vaivaa tulevaisuudessa, tehostaa toimintatapojaan ja sulkea pois turhia riskejä.


Kenelle? Myös menestyvä yritys hyötyy laskurahoituksesta!

Finance Linkin tarjoama laskurahoituspalvelu sopii:

  • B2B-kauppaa käyville yrityksille kaikilla toimialoilla.
  • Kaikenkokoisille yrityksille suurista pörssiyhtiöistä pienyrityksiin.
  • Sekä kotimaan- että ulkomaankauppaa harjoittaville yrityksille.
  • Projektitoimijoille ja maksuposteissa urakkasaatavia laskuttaville yrityksille.

Laskurahoitus on moderni rahoitusratkaisu, jota hyödyntävät myös monet menestyvät yritykset. Vahvassakin taloudellisessa tilanteessa yritys saa hyötyä nopeammasta ja helpommin ennustettavasta kassankierrosta sekä paremmasta maksuvalmiudesta! Myös monet nopeasti kasvavat yritykset hyödyntävät Finance Linkin laskurahoituspalvelua tehdäkseen investointeja tulorahoituksella lainarahoituksen sijaan ja saadakseen kilpailuetua pystyessään tarjoamaan omille asiakkailleen pidempiä maksuehtoja.


Ota yhteyttä

Haluatko laskusi rahaksi jo tänään ja yrityksesi arkea helpottavaa palvelua? Ilman erillisiä vakuuksia, ilman luottoriskiä, ilman piilokuluja. Luotettavasti, nopeasti ja helposti.

Ota yhteyttä ja selvitämme tarpeisiisi sopivimman ratkaisun!