fbpx

Rahoitusta Suomalaisille Menestystarinoille

Tarjoamme laajan palveluvalikoiman yritysrahoituksen tarpeisiin. Palvelumme on asiakkaille nopea. Kaiken palvelumme ytimessä ovat selkeys, nopeus, helppous ja tavoittavuus.

Laskurahoitus

Laskurahoituksella vapautat pääomaa myymällä luottokelpoiset laskusi. Kannamme halutessasi luottoriskin puolestasi ja voit keskittyä tuottavampaan työhön.

Lue lisää

Factoring

Vapauttaa pääomaa factoringin avulla, jossa itse kannat luottotappioriskin. Factoring on laskujen myyntiä edullisempaa, ja näin varmistat kustannustehokkaan kassankierron.

Lue lisää

Yrityslaina

Yrityslainan avulla sinulla on mahdollisuus kehittää yritystäsi ja panostaa uusiin projekteihin. Olemme apunasi rahoittamassa isoa tilausta tai urakkaa, jonka haluat saada.

Lue lisää

Ostorahoitus

Ostorahoitus sopii erityisesti lyhytaikaiseen rahoitustarpeeseen, tilanteissa jossa haluat helpotusta ostolaskujesi maksamiseen tai halutessasi joustoa yrityksesi kausi- ja kassavaihteluihin.

Lue lisää

Alihankintarahoitus

Alihankintarahoitus helpottaa käyttöpääomatilanteen hallintaa. Päämies voi pidentää maksuehtoja, parantaa omaa käyttöpääoma -tilannetta ja alihankkija saa kassankierron nopeammaksi.

Lue lisää

Lainopilliset palvelut

Rahoituspalveluiden ohella tarjoamme asiakkailleen osaavaa apua yrityksen lakiasioiden hoitoon helposti ja kustannustehokkaasti.

Lue lisää

Teelasku.fi

Luo yrityksesi verkkolaskut helposti ja toimita ne suoraan Finance Linkille!

Lue lisää