fbpx

Finance Link Alihankintarahoitus

Alihankintarahoitus helpottaa käyttöpääomatilanteen hallintaa! Päämies voi pidentää maksuehtoja, parantaa omaa käyttöpääoma-tilannetta ja alihankkija saa kassankierron nopeammaksi. Samalla turvataan alihankkijoiden toimintavarmuus ja kassankierto.


Tehosta oma käyttöpääomasi ja turvaa toimintavarmuus alihankintaketjussa

Monenko yrityksen kassatilanne kestää jopa 90 päivän odottelua maksusuoritukselle? Finance Link tarjoaa rahoitusratkaisua, jonka avulla tilaaja saa hyödynnettyä pitkän maksuajan, mutta tavaran- tai palveluntoimittaja saa maksusaatavansa välittömästi.

Finance Link ostaa alihankkijalta päämiehelle suunnatun laskun heti kun laskutusperuste on syntynyt ja päämies on hyväksynyt laskun.

Alihankintarahoitusta käyttämällä pystyt tehostamaan toiminnan rahavirtoja sekä parantamaan käyttöpääomatilannetta ja maksuvalmiutta koko toimitusketjussa.

Alihankkijan vahva kassatilanne on myös tilaajan edun mukaista. Luotettava ja hyvin toimiva alihankintaketju turvaa toimitusvarmuuden ja minimoi tuotantokatkosriskit.


Näin se toimii

Asiakas lähettää laskun
Finance Linkille

Me toimitamme sen
eteenpäin asiakkaan brändiä
ja identiteettiä kunnioittaen

Asiakas saa rahat tililleen
välittömästi ja toimitamme
suorituksesta
kirjanpitokelpoisen raportin

Me kannamme
luottotappioriskin – asiakas voi kirjata laskun pois taseestaan ja käyttää rahat siihen, missä ne eniten hyödyttävät yritystä


Ota yhteyttä

Haluatko laskusi rahaksi jo tänään ja yrityksesi arkea helpottavaa palvelua? Ilman erillisiä vakuuksia, ilman luottoriskiä, ilman piilokuluja. Luotettavasti, nopeasti ja helposti.

Ota yhteyttä ja selvitämme tarpeisiisi sopivimman ratkaisun!