fbpx

Lainopilliset palvelut

Ovatko yrityksesi lakiasiat kunnossa? Finance Linkin kokeneiden juristien asiantuntemus on käytettävissäsi!

Finance Link tarjoaa laskurahoituspalvelun ohella asiakkailleen osaavaa apua yrityksen lakiasioiden hoitoon helposti ja kustannustehokkaasti – ja luonnollisesti täysin luottamukselisesti. Apua on saatavilla nopeasti ja tehokkaasti ja usein jo pienillä juristin vinkeillä asiakasyrityksemme voivat säästää huomattavasti harmia ja vaivaa tulevaisuudessa, tehostaa toimintatapojaan ja sulkea pois turhia riskejä!

Millaisissa asioissa yritys tarvitsee lainopillista neuvontaa?
Huolellinen suunnittelu ja tilanteiden ennakointi turvaavat myös yrityksen lakiasioissa parhaan mahdollisen lopputuloksen. Esimerkiksi tehokkaalla ja selkeällä sopimusten muotoilulla sekä prosessien hiomisella yritys voi minimoida riskejään ja turvata omaa liiketoimintaansa. Konkreettisesti tämä voi tarkoittaa vaikkapa tilaus- ja toimitusketjun vastuiden kirjallista määrittelyä osapuolten kesken, mikä vähentää huomattavasti etenkin poikkeustilanteessa yleistyviä aiheettomia reklamaatioita ja auttaa siten varmistamaan yrityksen myyntisaatavien kotiutumista.

Miksi yrityksen lakiasioissa kannattaa hyödyntää Finance Linkin juristeja?
Juristeillamme on laaja kokemus juuri meidän asiakaskuntamme tyypillisesti kohtaamista juridisista haasteista sekä muun muassa sopimus- ja yhtiöoikeudesta ja monen sektorin, kuten rahoitusalan ja rakennusurakoiden, erikoistuntemusta. Toimeksiannot räätälöidään täsmälleen yrityksen tarpeiden mukaisesti ja ylimääräiset kustannukset pidetään minimissä. Koska tarjoamme juristiemme lainopillista neuvontaa lisäpalveluna laskurahoitusasiakkaillemme, on palvelun hinnoittelu äärimmäisen kilpailukykyinen.

Millaisissa asioissa Finance Linkin juristit voivat auttaa?
Juristimme neuvovat mm. seuraavissa lainopillisissa asioissa:

  • Sopimusten laadinta ja kommentointi
  • Yhtiöoikeudelliset asiat
  • Yrittäjän ja yrityksen neuvonta
  • Tietosuoja-asiat
  • Kauppa- ja lahjakirjat
  • Avioehdot, testamentit ja edunvalvontakirjat

Mistä saan lisätietoa palvelusta?
Saatlisätietoa lainopillisista palveluistamme seuraavien yhteystietojen välityksellä:

Puhelin: 09 7744 7462
Sähköposti: lakipalvelut@financelink.fi

Kiinnostuitko?
Käänny rohkeasti puoleemme myös juridisissa asioissa ja varaa aika konsultaatioon – autamme mielellämme!

Lisää juristiemme näkemyksiä sekä käytännön ohjeita esimerkiksi tämänhetkisen koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen vaikutuksista yrityksen oikeudelliseen toimintaympäristöön voit lukea blogistamme täällä.