fbpx

Finance Link MTV:n hiihtolajien yhteistyökumppaniksi

Blogi Finance Link

Olympiatalvena hiihtolajit ja niiden suomalaistähdet ovat erityishuomion kohteena – Finance Link mukana yli 300 maailmancup-lähetyksessä!

Laskurahoitukseen erikoistunut rahoitusyhtiö Finance Link on kaudella 2017-2018 mukana suomalaisten mitalitoivojen matkassa kohti Pyeongchangin talviolympialaisia MTV:n hiihtolajien yhteistyökumppanina! Finance Linkin monivuotinen panostus urheilu- ja liikuntakohteiden sponsorointiin saa näin jatkoa suomalaisille rakkaiden talvilajien muodossa. Kaikkiaan hiihtolajien maailmancup-kausi pitää sisällään yhteensä yli 160 osakilpailua, joiden joukossa on monia talviurheilun klassikoiksi muodostuneita kisoja kuten vuodenvaihteessa hypättävä perinteikäs Keski-Euroopan mäkiviikko, maastohiihtocupin kohokohdaksi noussut yhdeksänpäiväinen Tour de Ski sekä Kitzbühelin legendaarinen alppihiihtoviikonloppu.

Iivo Niskasen, Krista Pärmäkosken ja muiden suomalaishuippujen otteita voi seurata suorina lähetyksinä C Moren kanavilla ja suoratoistopalvelussa. Maailmancup-tapahtumia on tarjolla myös MTV3-kanavan koostelähetyksissä sekä MTV.fi:n omalla hiihtolajien maailmancup-sivustolla. Yhteistyökumppanina Finance Link on näkyvästi esillä kaikissa lähetyksissa sekä MTV3-kanavan hiihtoteemaisissa Urheiluextra-ohjelmissa joulukuun alusta lähtien aina cuppien maaliskuun lopulle ajoittuviin ratkaisuhetkiin asti.

Lue vielä nämä

Neljä ihmistä pitää toisiaan ranteista kiinni muodostaen vahvan siteen.
Blogi

Yleisimmät syyt valita Finance Linkin laskurahoitus – nopeus, helppous ja selkeys ovat ylivertaiset vahvuutemme

Vuonna 2022 toteutetun asiakaskyselyn perusteella asiakkaamme arvostavat erityisesti Finance Linkin palvelun nopeutta, helppoutta ja selkeyttä. Peräti 97 prosenttia asiakkaista suosittelisi palveluamme myös muille.

Lue lisää
Blogi

Näin vertailet eri laskurahoituspalveluja

Laskurahoitus on nopea ja tehokas keino parantaa kassavirtaa. Laskurahoituspalveluiden hinnoittelussa ja toimintamalleissa on kuitenkin eroavaisuuksia eri toimijoiden välillä. Lue artikkeli, vertaile laskurahoituspalveluja ja löydä omiin tarpeisiisi parhaiten sopiva laskurahoituskumppani.

Lue lisää
Blogi

Pitkät maksuajat haittaavat yrityksen kasvua – 3 vinkkiä maksuvalmiuden turvaamiseksi

Yrityksen elinvoima ja kasvu edellyttävät, että sen kassassa on rahaa. Yhä pidentyvät maksuajat heikentävät kassavirtaa ja käyttöpääomaa. Lue vinkit, miten yrittäjä voi turvata maksuvalmiutensa ja nopeuttaa yrityksensä kassankiertoa.

Lue lisää