Finance Link näkyy tänäkin vuonna Suomen jääkiekkomaajoukkueen MM-kisalähetyksissä

Uutinen Finance Link
Sinun täytyy hyväksyä markkinointievästeet katsoaksesi upotetun videon. Hallinnoi evästeitä tästä

Panostus vauhdikkaisiin menestyslajeihin jatkuu – Suomen jääkiekkoleijonien MM-ottelujen ohella Finance Link esittäytyy TV-katsojille mm. formuloiden ja ravien yhteydessä.

Jo 20 vuotta suomalaisyritysten menestystarinoiden rahoittajana toiminut Finance Link näkyy viimevuotiseen tapaan Suomen jääkiekkomaajoukkueen MM-kisaottelujen suorissa TV-lähetyksissä MTV:llä. Leijonien urakka Slovakian MM-turnauksessa käynnistyy 10.5. Suomi-Kanada-ottelulla, jonka katkoilla Finance Link esittäytyy kotikatsomojen runsaslukuiselle TV-yleisölle. Alkusarjan Kanada- ja USA -ottelujen ohella Finance Link on mukana Suomen mahdollisessa puolivälieräottelussa sekä 26.5. pelattavassa finaalissa. Kisojen ohjelma sekä suorien ottelulähetysten aikatulu on luettavissa MTV:n MM-kisasivustolta.

Nopeuteen ja helppouteen palvelunsa perustava Finance Link on viime vuosina panostanut näkyvyyteen vauhdikkaiden suomalaisten menestyslajien yhteydessä. Viimevuotisen jääkiekon MM-turnauksen ohella Finance Link on ollut katkonäkyvyydellä mukana mm. raviurheilussa ja F1-osakilpailuissa sekä toiminut MTV:n hiihtolajien maailmancup-kumppanina olympiakaudella 2017-2018.

Lue vielä nämä

Uutinen

Finance Linkin NPS ennätyslukemaan 90!

Finance Linkin jatkuvasti toteuttama asiakastyytyväisyyttä mittaava NPS-kysely saavutti 7.7.2020 uuden ennätyslukeman 90.

Lue lisää
Uutinen

Yrityksen edunsaajien tiedot on ilmoitettava kaupparekisteriin heinäkuun alkuun mennessä

Heinäkuun alussa voimaan astuvan ilmoitus- ja rekisteröintivelvoitteen myötä yrityksen tosiasialliset edunsaajat eli käytännössä omistajat tai muut määräysvaltaa käyttävät henkilöt tulee ilmoittaa kaupparekisteriin.

Lue lisää
Uutinen

Yritysten väliset maksuviiveet yleistyvät edelleen ja koronakriisin myötä myös monet pk-yrityset ovat pidentäneet maksuaikojaan

Useimmiten ylipitkästä maksuajasta ei sovita erikseen, vaikka laki niin edellyttää. Toukokuun lopulla toteutetun Yrittäjägallupin mukaan yritysten väliset maksuajat ovat pidentyneet e...

Lue lisää