fbpx

Finance Link tukee jouluna 2018 Lastenklinikoiden Kummit ry:n työtä

Blogi Finance Link

Lastenklinikoiden Kummit ry on tukenut maamme viiden yliopistollisen lastenklinikan toimintaa vuodesta 1993.

Jo lähes 20 vuoden ajan suomalaisyritysten menestystarinoiden rahoittajana toiminut rahoitusyhtiö Finance Link lahjoittaa tänä vuonna joulumuistamisiin varatut rahat Lastenklinikoiden Kummit ry:lle. Finance Link jatkaa näin monivuotista perinnettään tukea jouluna nimenomaan lasten ja nuorten hyvinvoinnin puolesta työskentelevien tahojen, kuten mm. Mannerheimin Lastensuojeluliiton, HOPE – Yhdessä ja yhteisesti ry:n, Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeen sekä Pelastakaa Lapset ry:n toimintaa.

”Haluamme omalta osaltamme olla tänä jouluna mukana tukemassa Lastenklinikoiden Kummit ry:n arvokasta työtä lapsipotilaiden ja heidän perheidensä hyväksi.”

Robert Malmström, toimitusjohtaja, Finance Link Oy

”Maassamme toimivat viisi yliopistollista lastenklinikkaa tekevät hienoa työtä lapsipotilaiden auttamiseksi”, toteaa Finance Linkin toimitusjohtaja Robert Malmström. ”Haluamme omalta osaltamme olla tänä jouluna mukana tukemassa tätä arvokasta työtä lapsipotilaiden ja heidän perheidensä hyväksi”, hän kertoo. Kummeille osoitetuilla varoilla rahoitetaan mm. laitehankintoja ja lastenklinikoilla tehtävää kehitys- ja tutkimustyötä sekä parannetaan pienten potilaiden viihtyvyyttä sairaala-aikana.

Lastenklinikoiden Kummit ry on 1993 perustettu hyväntekeväisyysjärjestö, joka tukee Suomen viittä yliopistollista lastenklinikkaa, kehitys- ja tutkimustyötä sekä parantaa potilaiden viihtyvyyttä sairaala-aikana. Viime vuosina yhdistys on tukenut merkittävin panoksin lasten ja nuorten mielenterveystyötä. Koko toimiaikanaan Lastenklinikoiden Kummit ry on tehnyt lahjoituksia n. 35 miljoonan euron edestä. Lisätietoja osoitteessa: www.kummit.fi. Finance Link OyFinance Link Oy on myyntisaamisten rahoitukseen erikoistunut rahoitusyhtiö, joka on palvellut suomalaisyrityksiä jo lähes 20 vuoden ajan. Finance Link tarjoaa yrityksille käyttöpääomarahoitusta laskujen myynnin kautta kantaen luottotappioriskin ostetuista saatavista. Palvelukokonaisuuteen sisältyy myös laskujenkäsittely- ja myyntireskontranhoitopalvelu. Vuonna 2017 Finance Link käsitteli lähes780 000 laskua, joiden kokonaisarvo oli noin 350 miljoonaa euroa. Lisätietoja osoitteessa: www.financelink.fi.

Uutinen on luettavissa myös Finance Linkin uutishuoneessa Cision News -uutissivustolla.

Lue vielä nämä

Neljä ihmistä pitää toisiaan ranteista kiinni muodostaen vahvan siteen.
Blogi

Yleisimmät syyt valita Finance Linkin laskurahoitus – nopeus, helppous ja selkeys ovat ylivertaiset vahvuutemme

Vuonna 2022 toteutetun asiakaskyselyn perusteella asiakkaamme arvostavat erityisesti Finance Linkin palvelun nopeutta, helppoutta ja selkeyttä. Peräti 97 prosenttia asiakkaista suosittelisi palveluamme myös muille.

Lue lisää
Blogi

Näin vertailet eri laskurahoituspalveluja

Laskurahoitus on nopea ja tehokas keino parantaa kassavirtaa. Laskurahoituspalveluiden hinnoittelussa ja toimintamalleissa on kuitenkin eroavaisuuksia eri toimijoiden välillä. Lue artikkeli, vertaile laskurahoituspalveluja ja löydä omiin tarpeisiisi parhaiten sopiva laskurahoituskumppani.

Lue lisää
Blogi

Pitkät maksuajat haittaavat yrityksen kasvua – 3 vinkkiä maksuvalmiuden turvaamiseksi

Yrityksen elinvoima ja kasvu edellyttävät, että sen kassassa on rahaa. Yhä pidentyvät maksuajat heikentävät kassavirtaa ja käyttöpääomaa. Lue vinkit, miten yrittäjä voi turvata maksuvalmiutensa ja nopeuttaa yrityksensä kassankiertoa.

Lue lisää