Finance Linkin urheilunäkyvyys laajenee raveihin

Uutinen Finance Link
Sinun täytyy hyväksyä markkinointievästeet katsoaksesi upotetun videon. Hallinnoi evästeitä tästä

Raviurheilu jatkaa Finance Linkin näkyvyyttä suosittujen ja perinteikkäiden suomalaislajien yhteydessä.

Laskurahoituksen markkinajohtajana tunnettu Finance Link laajentaa jo entisestäänkin kattavaa urheilunäkyvyyttään suomalaisten suosikkilajeihin lukeutuvaan raviurheiluun! Finance Link näkyy ravi- ja urheilulähetysten katkoilla C More Max -kanavalla 8.4. alkaen ja esittäytyy huhtikuun ajan raveissa kävijöille myös paikan päällä jaettavassa 7 oikein -käsiohjelmassa.

Tilastojen mukaan ravit ovat Suomen toiseksi seuratuin urheilulaji heti jääkiekon jälkeen noin 800 000 vuosittaisella katsojalla ja kauden päätapahtumiin lukeutuviin Kuninkuusraveihin osallistuu parhaimmillaan jopa 50 000 katsojaa. Ravilähtöjä järjestetään maamme yli 40 raviradalla vuoden jokaisena päivänä joulua lukuunottamatta ja niissä kilpailee vuosittain n. 8000 ravuria. Kyseessä on näin ollen luontainen jatko Finance Linkin näkyvyydelle suomalaisille rakkaiden urheilulajien yhteydessä, sillä nyt käynnistyvän ravinäkyvyyden ohella Finance Link on toiminut MTV:n hiihtolajien maailmancup-kumppanina kaudella 2017-2018 ja ollut katkonäkyvyydellä mukana tämän- ja viimevuotisen F1-kauden osakilpailuissa sekä Suomen jääkiekkoleijonien otteluissa Tanskan MM-turnauksessa keväällä 2018.

Tiedote on luettavissa myös Finance Linkin uutishuoneessa CisionNews-uutisportaalissa.

Lue vielä nämä

Uutinen

Finance Linkin NPS ennätyslukemaan 90!

Finance Linkin jatkuvasti toteuttama asiakastyytyväisyyttä mittaava NPS-kysely saavutti 7.7.2020 uuden ennätyslukeman 90.

Lue lisää
Uutinen

Yrityksen edunsaajien tiedot on ilmoitettava kaupparekisteriin heinäkuun alkuun mennessä

Heinäkuun alussa voimaan astuvan ilmoitus- ja rekisteröintivelvoitteen myötä yrityksen tosiasialliset edunsaajat eli käytännössä omistajat tai muut määräysvaltaa käyttävät henkilöt tulee ilmoittaa kaupparekisteriin.

Lue lisää
Uutinen

Yritysten väliset maksuviiveet yleistyvät edelleen ja koronakriisin myötä myös monet pk-yrityset ovat pidentäneet maksuaikojaan

Useimmiten ylipitkästä maksuajasta ei sovita erikseen, vaikka laki niin edellyttää. Toukokuun lopulla toteutetun Yrittäjägallupin mukaan yritysten väliset maksuajat ovat pidentyneet e...

Lue lisää