fbpx

Finance Link tukee nuorten ehkäisevää päihdetyötä Freestyle-päihdekasvatuskampanjan avulla

Uuden kouluvuoden alkaessa rahoitusyhtiö Finance Link on mukana tärkeässä työssä lasten ja nuorten hyväksi tukemalla nuorten ehkäisevää päihdetyötä Freestyle-päihdekasvatuskampanjan avulla.

Blogi Finance Link

Kampanjan avulla rahoitettavat päihdetyön ammattilaisten vetämät maksuttomat kouluvierailut tavoittavat vuosittain jopa 10 000 oppilasta.

Laskurahoituksen edelläkävijänä tunnettu rahoitusyhtiö Finance Link tukee nuorten ehkäisevää päihdetyötä Freestyle-päihdekasvatuskampanjan avulla. Avointa keskustelua, terveellisiä elintapoja sekä humaaneja asenteita edistävä Freestyle-päihdekasvatuskampanja on yksityinen sitoutumaton yritys, joka mahdollistaa kouluille maksutonta päihdekasvatusta omavaraisen rahoituksen turvin. Vuonna 2016 sen järjestämät ehkäisevän päihdetyön ammattilaisten vetämät kouluvierailut tavoittivat n. 10 000 5.-9.-luokkalaista kautta maan. Alkavan lukuvuoden aikana järjestettävien kouluvierailujen aikataulu löytyy Freestyle-kampanjasivustolta.

Finance Linkille lasten ja nuorten hyvinvoinnin puolesta työskentelevien tahojen tukeminen on jo monivuotinen perinne, sillä yritys on aiemmin lahjoittanut varoja mm. Mannerheimin Lastensuojeluliiton, Suomen Punaisen Ristin ja Ylen yhteistyössä toteuttamalle Hyvä Joulumieli -keräykselle, HOPE – Yhdessä ja yhteisesti ry:lle, Pelastakaa Lapset ry:lle sekä Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeelle.

Freestyle-päihdekasvatuskampanja on yksityinen ja sitoutumaton yhteiskunnallista työtä tekevä yritys, joka tarjoaa kouluille päihdekasvatusta. FS-Kustannus Oy julkaisee ja myy kampanjan omaa Freestyle-lehteä, jonka tuotoilla rahoitetaan päihdealan ammattilaisten vetämät kouluvierailut 5.-9.-luokkalaisille. Ensimmäisen toimintavuotensa aikana 2016-2017 kampanja tavoitti noin 10 000 nuorta. Lisätietoja osoitteessa: http://www.freestylelehti.fi.

Voit lukea uutisen myös Finance Linkin uutishuoneesta Cision News -uutissivustolla.

Lue vielä nämä

Neljä ihmistä pitää toisiaan ranteista kiinni muodostaen vahvan siteen.
Blogi

Yleisimmät syyt valita Finance Linkin laskurahoitus – nopeus, helppous ja selkeys ovat ylivertaiset vahvuutemme

Vuonna 2022 toteutetun asiakaskyselyn perusteella asiakkaamme arvostavat erityisesti Finance Linkin palvelun nopeutta, helppoutta ja selkeyttä. Peräti 97 prosenttia asiakkaista suosittelisi palveluamme myös muille.

Lue lisää
Blogi

Näin vertailet eri laskurahoituspalveluja

Laskurahoitus on nopea ja tehokas keino parantaa kassavirtaa. Laskurahoituspalveluiden hinnoittelussa ja toimintamalleissa on kuitenkin eroavaisuuksia eri toimijoiden välillä. Lue artikkeli, vertaile laskurahoituspalveluja ja löydä omiin tarpeisiisi parhaiten sopiva laskurahoituskumppani.

Lue lisää
Blogi

Pitkät maksuajat haittaavat yrityksen kasvua – 3 vinkkiä maksuvalmiuden turvaamiseksi

Yrityksen elinvoima ja kasvu edellyttävät, että sen kassassa on rahaa. Yhä pidentyvät maksuajat heikentävät kassavirtaa ja käyttöpääomaa. Lue vinkit, miten yrittäjä voi turvata maksuvalmiutensa ja nopeuttaa yrityksensä kassankiertoa.

Lue lisää