fbpx

Yleisimmät syyt valita Finance Linkin laskurahoitus – nopeus, helppous ja selkeys ovat ylivertaiset vahvuutemme

Vuonna 2022 toteutetun asiakaskyselyn perusteella asiakkaamme arvostavat erityisesti Finance Linkin palvelun nopeutta, helppoutta ja selkeyttä. Peräti 97 prosenttia asiakkaista suosittelisi palveluamme myös muille.

Blogi Finance Link

Rahoituksen tehokkuus tuo enemmän rahaa käteen

Laskurahoitus on toimiva tapa hallinnoida yrityksen rahaliikennettä, mahdollistaa kasvua ja vauhdittaa investointeja. Rahoituksen tehokkuus tarkoittaa laskurahoitusta käyttävän asiakkaan riskin jakamista laskurahoituskumppanin kanssa. Toisin sanoen laskuille tarjotun rahoitusasteen suuruutta. Mitä korkeampi rahoitusaste, sitä enemmän asiakkaalle jää rahaa käteen. Monilla rahoitusyrityksillä laskuja ei rahoiteta täysin, vaan rahoitusaste rajoittuu maksimissaan 60-80 prosenttiin. Finance Linkillä rahoitusaste voi kuitenkin tyypillisesti olla jopa 100 prosenttia, sillä katsomme aina sujuvan liiketoiminnan kokonaisedellytyksiä sekä panostamme asiakasyrityksen toiminnan jatkuvuuden tukemiseen. Lähes 90 prosenttia asiakkaistamme pitääkin toimintaamme tehokkaana tai kokee että se on ylittänyt heille annetun lupauksen.

Nopea toiminta luo asiakkaalle joustavuutta

Kun laskurahoituskumppani toimii nopeasti, yritys voi tehdä joustavasti tarvitsemiaan investointeja, maksaa palkkoja tai tarjota omille asiakkailleen kustannustehokkaampia ratkaisuja. Yli 90 prosenttia Finance Linkin asiakkaista on tyytyväisiä palvelun nopeuteen ja joka kolmas kokee, että Finance Link ylittää odotukset toiminnan nopeudessa. Pyrimme Finance Linkillä olemaan helposti asiakkaidemme tavoitettavissa aina silloin, kun he meitä tarvitsevat. Vastaamme yhteydenottopyyntöihin viimeistään seuraavana arkipäivänä ja useimmiten voimme taata halutun rahoituksen jopa samaksi päiväksi.

Selkeä hinnoittelu lisää luotettavuutta

Kaiken kaikkiaan nopeus, helppous ja selkeys mainittiin spontaanisti useiden asiakkaiden kommenteissa Finance Linkin vahvuuksina. Lisäksi lähes 90 prosenttia asiakaskyselyyn vastanneista pitää palvelujemme ylivertaisena valttina sitä, että palveluidemme sisältö ja hinnoittelu on selkeää.

Asiakaskysely toteutettiin toukokuussa 2022 ja siihen osallistui yli 2 000 aktiivista Finance Linkin asiakasta.

Neljä ihmistä pitää toisiaan ranteista kiinni muodostaen vahvan siteen.

Lue vielä nämä

Blogi

Näin vertailet eri laskurahoituspalveluja

Laskurahoitus on nopea ja tehokas keino parantaa kassavirtaa. Laskurahoituspalveluiden hinnoittelussa ja toimintamalleissa on kuitenkin eroavaisuuksia eri toimijoiden välillä. Lue artikkeli, vertaile laskurahoituspalveluja ja löydä omiin tarpeisiisi parhaiten sopiva laskurahoituskumppani.

Lue lisää
Blogi

Pitkät maksuajat haittaavat yrityksen kasvua – 3 vinkkiä maksuvalmiuden turvaamiseksi

Yrityksen elinvoima ja kasvu edellyttävät, että sen kassassa on rahaa. Yhä pidentyvät maksuajat heikentävät kassavirtaa ja käyttöpääomaa. Lue vinkit, miten yrittäjä voi turvata maksuvalmiutensa ja nopeuttaa yrityksensä kassankiertoa.

Lue lisää
Big excavator on new construction site, in the background the blue sky and sun
Blogi

Harca Ky: ”Finance Linkin palvelu on kilpailijoihin verrattuna ylivoimainen!”

Vuodesta 2016 Finance Linkin laskurahoituspalvelua käyttänyt Harca Ky arvostaa erityisesti palvelun nopeutta sekä pitkän yhteistyön mukanaan tuomaa molemminpuolista luottamussuhdetta. Lue lisää asiakkaamme kokemuksista!

Lue lisää