Laskurahoitus on kasvurahoitus Lämpövelholle

 

LVI-yritys Lämpövelholle laskurahoitus tarkoittaa terveempää kassaa ja enemmän kasvumahdollisuuksia.

Pohjois-Savolainen Lämpövelho tarjoaa laajan kattauksen LVI-palveluita niin kunnille, yrityksille, taloyhtiöille kuin kuluttajillekin. Vuoden verran Finance Linkin laskurahoitusta hyödyntäneen Lämpövelhon valtteja ovat laadukkaat ja monipuoliset palvelut sekä nopea reagointi asiakkaiden tarpeisiin.

”Asiakkaamme arvostavat sitä, että teemme mitä lupaamme. Tätä arvostamme myös kumppaneissamme, ja Finance Link on ollut luottamuksen arvoinen”, Miska Rissanen Lämpövelholta linjaa.

Laskurahoitus ei ollut aiemmin tuttu palvelu Lämpövelholle. Kauppa kuitenkin kävi ja kasvutavoitteet ovat korkealla, tuli tarve joustavalle rahoituksille.

”Finance Linkin puolelta oltiin todella aktiivisia meidän suuntaamme ja koko paketti vaan vaikutti meidän tarpeeseemme todella sopivalta.”

”Laskurahoitusta käyttäessä yrityksemme velat ja riskit eivät kasva yhtään”

Ilman yllätyksiä, positiivisia sellaisia, yhteistyö ei ole sujunut.

”Finance Linkin laskurahoituspalvelu on jopa helpompi käyttää, mitä luulimme. Koko homma kestää muutaman minuutin laittamalla vaan laskukopion Finance Linkille, ja hyväksynnän jälkeen kuitin kirjanpitoon. Todella helppo homma. Palvelu ei voisi olla nopeampi, ja rahat tulee jopa seuraavana päivänä.”

Toimivaa tukea kasvuun laskurahoituksella

Lämpövelholle laskurahoitus on toiminut erityisesti nopean kasvun rahoittajana. ”Nuorena firmana laskurahoitus on meille kasvurahoitus. Saamme laskuistamme rahat paljon nopeammin ja voimme käyttää kassaa esimerkiksi muiden laskujen maksuun. Nopeampi kassankierto edistää kasvuamme. Jos ei menisi näin, rahat pitäisi löytää muualta. Laskurahoitusta käyttäessä myöskään yrityksemme velat ja riskit eivät kasva yhtään”, Rissanen toteaa.

”Suosittelisin Finance Linkin laskurahoitusta muillekin. Kannattaa ehdottomasti kokeilla, mitään siinä ei menetä. Näin jokainen huomaa sen hyödyt itse.”

”Finance Linkin laskurahoitus on todella joustava palvelu ja homma on aina toiminut. Se, että saadaan urakan jälkeen rahat laskusta korkeintaan muutamassa päivässä sen sijaan, että odottaisimme rahoja useamman viikon, on meille todella suuri hyöty. Ja kun sen varaan voi laskea, että tarvittaessa saa nopeastikin laskuistansa rahat tilille, tarkoittaa yrittäjälle vähemmän stressiä.”

Laskurahoituksen käyttö on myös laajentunut matkan varrella. ”Alkuun hyödynsimme laskurahoitusta erityisesti rakennusalan asiakkaille. Sittemmin laajensimme käyttöä kattamaan myös asunto-osakeyhtiön urakoita, koska rahan kierto on vaan niin paljon nopeampaa.”

Lämpövelholla laskurahoitusta on mietitty tukemaan kasvua myös muin tavoin. ”Esimerkiksi rakennusalalla saatetaan vaatia 45 päivän maksuaikoja. Pienelle yritykselle näin pitkät maksuajat ovat todella haastavia, mutta laskurahoitus mahdollistaa sen”.