”Yhteistyö Finance Linkin kanssa on sujuvaa ja sovituista asioista pidetään kiinni.”

Asiakkaamme Oy Scantarp Ab on jo vuodesta 2008 alkaen hyötynyt laskurahoituksen nopeuttamasta kassavirrasta sekä luotettavasta ja sujuvasta asiakaspalvelusta. ”Finance Linkin tarjoama palvelukokonaisuus oli meille kaikista soveliain.

 

Oy Scantarp Ab on Pohjois-Euroopan johtava teknisten kankaiden valmistukseen erikoistunut yritys, jolla on yli 60 vuoden kokemus päällystettyjen teknisten kankaiden valmistuksesta ja jatkojalostuksesta. Globaalisti erikoistuneita suojausratkaisuja toimittavan Scantarpin menestys perustuu ennen kaikkea kestäviin, korkealaatuisiin ja ympäristöystävällisiin tuotteisiin sekä joustavaan palveluun – yritys toteuttaa asiakkaan tarpeiden mukaan myös pienempiä tuotantoeriä nopeasti ja kustannustehokkaasti. Scantarpilla panostetaan voimakkasti omaan tuotekehitykseen, jonka tuloksena on syntynyt mm. useita ääriolosuhteisiin kehitettyjä erikoiskankaita.

Nopea kasvu loi tarpeen lisäkäyttöpääomalle
Vuonna 2008 Scantarp oli tilanteessa, jossa nopea kasvu oli luonut lisätarvetta käyttöpääomalle. Useiden eri rahoituspalveluvaihtoehtojen läpikäynnin jälkeen Scantarpilla päädyttiin Finance Linkin laskurahoituspalveluun. ”Finance Linkin tarjoama palvelukokonaisuus oli meille kaikista soveliain. Yhteistyö tuntui alusta saakka mutkattomalta ja toimivalta”, kertoo Scantarpin toimitusjohtaja Heikki Kotala. Valintaan vaikutti myös Finance Linkin palvelun helppo ja kustannustehokas käyttöönotto. ”Yhteistyö eräiden vaihtoehtoisten rahoituskumppaneiden kanssa olisi esimerkiksi vaatinut merkittävää panostusta tietojärjestelmien rakentamiseen. Finance Linkin kanssa tällaista lisäkustannusta ei ollut”, hän valottaa rahoituskumppanin valintaperusteita.

Luotettava ja sujuva palvelu
Jo lähes 20 vuotta suomalaisyritysten kasvun kumppanina toiminut Finance Link pyrkii mottonsa mukaisesti tekemään kaiken mahdollisimman helpoksi asiakkaalle. Scantarpin kanssa tavoite toteutui hienosti ja yhteistyö löysi nopeasti uomansa. ”Yhteistyö on ollut ennen kaikkea erittäin sujuvaa. Asioista on ollut helppoa ja mutkatonta keskustella ja sopia”, kuvailee toimitusjohtaja Kotala palvelun käyttöä asiakkaan näkökulmasta. Scantarpilla on arvostettu erityisesti Finance Linkin luotettavuutta sekä luontevaa keskusteluyhteyttä asiakkaan ja palveluntarjoajan välillä. ”Sovituista asioista on pidetty kiinni. Finance Linkin puolella päätöksentekijään on ollut helppoa saada yhteys, kun on tarvinnut keskustella asioista.”

Raha nopeammin hyötykäyttöön
Finance Linkin laskurahoituspalvelu toi kassavirran vauhdittumisen ja käyttöpääoman vapautumisen myötä nopean avun Scantarpin lisälikviditeettitarpeeseen ja onnistunut yhteistyö johti pitkäkestoisen asiakassuhteen syntymiseen. ”Joillakin isoilla asiakkaillamme on pitkähköjä maksuehtoja. Finance Linkin palvelun avulla raha on saatu kiertämään paremmin ja palvelemaan liiketoimintamme tarpeita”, Heikki Kotala vastaa palvelun käytännön hyödyistä kysyttäessä.

Hyödyllinen palvelu kaikille nopeampaa kassavirtaa kaipaaville yrityksille
Laskurahoitus tarjoaa nopean ja järkevän tavan muuttaa myyntisaatavat heti rahaksi ja auttaa yritystä ennakoimaan kassavirtoja, parantamaan maksuvalmiutta, keventämään tasetta ja nostamaan omavaraisuusastetta. Yhteisten vuosien varrella Finance Linkin palvelu on myös tarvittaessa joustanut Scantarpin tarpeiden mukaan. Kaikkiaan Scantarpin liiketoiminta kasvanut 15% sitten rahoitusyhteistyön käynnistymisen vuonna 2008. Yhteistyö Finance Linkin kanssa saakin toimitusjohtaja Kotalalta vilpittömät kiitokset. ”Suosittelen Finance Linkin tarjoamaa laskurahoituspalvelua lämpimästi kaikille yrityksille, joilla on tarvetta saada pääoma kiertämään tehokkaammin”, hän toteaa.